Annemerve Günaydın güzel anneler. Bugün ŞEKER Yüklemesine gideceğim de. Dün akşamdan beri bisey yemedim.uyumadan önce su ıctim de. Şu içmek şeker yüklemesine kadar serbest mı acaba. Gitmeden şimdi bir su içsem bisey olur mu ?
Merve_278 Annemerve genelde içirmiyolar, şekerli suyu içtikten sonra içiniz bayılmasın diye 1-2 yudum veriyorlar. yine de siz bilirsiniz.
Busraartar Annemerve ben içtim şeker yüklemesi esnasındada su içebilirsin dediler bana ama çok içme miden bulanırda kusarsan iptal ediliyor dedi.
M_agayeva Annemerve ben bu gün yaptirdim şəkərli bi ilaç var onu icirdiıer bana 1 saatda bir 3 kez kan verdim və 3 saat yemek su icmedim
nisam45 Bana hiç bisey yiyip icme dediler gece bogazim kuruyor su icmesem olmaz dedim hayir dedi.Burdan cogu kişi tok karnina yaptım demislerdi sadece 2 dilim elma yemistim diye yapmadilar yarin gel dedi.
Tukec nisam45 Tok yada aç gelmeni şeker riskine göre doktor söylüyor. Benim ailemde şeker hastalığı çok var. Doktorum tok karnına 50 ml yerine, aç gelmemi 75 ml olan testi yapacağını söyledi. Daha yaptırmadım bir sonraki muayenede yapacağını söyledi.
Annemerve Merve_278 aynen dediğiniz gibi oldu. Hani mideniz felan bulanırsa bi kaç yudum su içebilirsiniz dendi..
Turkan09 Merve_278 ben bugün yaptım ve çok zorlandım en sevmediğim şeydir şekerli su ve dayanamadım az daha hepsini çıkartıyordum hemşire tamam dedi bırak çıkarsa iptal olur dedi su verdi ve sabahtan beri damağım çok ağrıyor çıkmasın diye çok direndim
Annemerve M_agayeva benimle öyle oldu..aynen. temiz çıktı çok şükür. Inşallah sizinde temiz çıkmıştır
Sedaanneoluyor Annemerve gelince yazar mısınız nasıl olduğunu içilir su diye biliyorum gece bende kalkıp içiyorum ki
Annemerve Tukec Korkmayın ama lütfen ben bugün yaptırdım korkulacak bisey yok. Çok şükür bizimki de temiz çıktı. Bildiğiniz çilekli gazoz ıctim yani. Yine verseler yine ıçerim 😊😊Tadi çok güzel. Siz gonlunuzu ferah tutun. Aman içiliyor hiç su bile vermiyorlar demeyin. Istersen dayanamazsan su bile içebilirsin.
Busegulce Annemerve valla canım ben giderken kahvaltı yaptım 2 büyük bardak meyve suyu içtim çikolata yedim kontrole diye gitmiştim çünkü şeker testi yaptılar şükür temiz çıktı
Merve_278 Busegulce hem meyve suyu içmiştiniz hem tatlı yemiştiniz ve testi yine de yaptılar öyle mi ? Allah Allah ilginç gerçekten
Nur19 Annemerve boyle birşeymi varr🤭 hamileliğimde sabah kalktik kontrole gittik seker yüklemesi yapılacak dedi yaptırdım ne suç iç ne birsey yeme diyen olmadı eczaneden 50 ml glikoz aldım içtim bekledim kusma olursa gel dedi olamadı kusmam yaptrdim testi kötü bir sonuçta çıkmamıştı
Annemerve Nur19 valla tahlil verirken bile sordular mutlaka aç karnına ol dediler. 75 ml verdiler bizede
Merve_278 Nur19 iyi de açlık değerine de bakıyorlar nasıl kahvaltı yapılmasına müsaade edip bişey dememişler anlamadım. test için aç olmak lazım