Esrntltrn Sonunda benim de nişanım geldi havalara uçtum resmen 😂 akıntım biraz sarı olsun nişan mı acaba diyodum ama anlamamak mümkün değilmiş, sarı kahverengi leke kanla karısık oldukca yogun. Ay cok mutluyum insallah hemen dogururum 😍
Hatice_ceylan Esrntltrn saglklık kucagna al canım . Ama suyun gelene kadar dolas merdıven ın cık yuru
Sumeyyekara Esrntltrn kaç haftaliksın canım 39+6 olduk ama ne gelen var ne giden benim niye nişanım gelmiyor ya😪
Mbmb Esrntltrn Canım sağlıkla al kucağına 🙏 Birşey soracağım nisan gibi birde doğuma yakın isal olunuyormus öyle bir şey oldu mu sende ?
Esrntltrn Hatice_ceylan nişan gelince su kesin geliyo mu yoksa sancıyla da devam edebiliyo mu biliyo musunuz dogum yaptınız mı hic
Hatice_ceylan Esrntltrn canım bıldıgıme gore nısan haftalar oncesındebde gelebılıyomus dogumdan hemen oncede gele bılıyomus
Zhrnz Esrntltrn gozun aydin cnm nisandan.hemen sonra su gelmiyo bazen nisan sonrasi dogum 2 haftayi.bulur bazende bi.kac gun icinde.dogum olur benim yogunkanama olarak olmustu nisanim suyum gelmedi ama sanciyla beraber suyum geldi acilmam basladi bolca egzersiz yap ilikdn az sicak.suda otur karnina.masaj yap bu acilmayi sagliyomus ebe solemisti bide.comelme yapki acilman.olsun🤗
Aysegnl51 Esrntltrn hayır canım nişan gelince doğum hemen gelmeyebilir.ama herkeisn doğum hikayesi başkadır.unutma sen hazırlıklı ol😍
Esrntltrn Hayat evet hatta öyle bosalıyomus ki karnın dümdüz oluyo bebek nerde diye düsünüyosun diyolar 😅
Mbmb Esrntltrn Ay 36+2 yim bende normalde hep kabızlık ile uğraşıyordum dün akşam hafif sancım vardı sabah uyanınca da isal oldum yoksa yaklaşıyor mu 🙈