Eded 12 haftalık hamileyim dün kıza benziyor dedi doktorumuz böyle olup değişen oldumu acaba, tecrübeli bir doktor genelde şaşmıyormuş ama çok erken değilmi değişirmi diye çok merak ediyorum 😊
Ozgeclk Eded bana da 12 haftalıkken kıza benziyo dediler 15. Haftada tekrar gittim göremedi göstermıyo demekki kız dedi. suan 18 haftalıgım 2 gün önce erkek oldugunu öğrendim 🤗
deletedmom99 12 haftalkken cok iyi bi doktor olmasna ragmen cinsyeti gördugu halde soylemedi 16 haftaya kadar sabr et bu haftalrda yanlma cok oluyo dedi ve soylemdi sabrzlkla 16 haftayi bekliyrm ve degisen cok canmm😀
Eded deletedmom99 içime erkek doğmuştu eşin kız istiyordu herkesde kız diyordu çok erken kız diyince şaşırdım bazen tutuyor bazen tutmuyor demekki Aslında senin doktorun en iyisini yapmış 😊
1234456789 Eded benim 11 haftalık ti erkek dedi 16 haftada kız dendi dün ayrıntı ultrasona grdim kesin erkek dendi göbek şeklinden filan ztn belli oluyor ama 16 18 haftalık Ken birdaha baktır
Hilalakar Eded sağlıklı olsun da benim de hep erkek severken bile paşam falan diyorum sonra ne Paşa’sı kız diyorum alışamadım hala☺
Eded JuesiMelissa söyleyebilir benimki bacaklarını açmıştı 😊 Ama 'galiba' demesi beni tereddütde bıraktı
deletedmom99 Eded aynenn canmm bence sende suan o tahmini unut ve 16 haftayi bekle daha birz once bi arkadasm 14 haftlkken kz demsler dun 18 haftalkken erkek dems doktor onu soyledi 12 hafta cok erken bekle birz daha insallah rabbim gönlundekini verir bende heycanla beklyrm 😀
Ozteber Ozgeclk banada kıza benziyo dediler13 haftada göstermedi vücut yapısı dediler ama nedense ben erkek gibi hissediyorum suan 16+1 Hala belki belki değisir diye bekliyorum inatla ne zaman gitsem ki
Ozgeclk Eded evet hep ilk öğrendiğim andan itibaren erkek hissettim doktor kıza benzettiğinde bile hep erkekmiş gibi geliyodu 🤗
Eded deletedmom99 hiç farketmez çocuk isteyen o kadar çok insan varki. Ama banada çok erken geldi bakalım içimden geçen tutacakmı cinsiyet değişecekmi buraya yazacağım Allah herkesin gönlüne göre versin 😊