Kaderalisaridag Kızlar bu hafta detaylı ya girdim doktor 5 dk baktı herşey normal dedi sizce 5 dk çok az değil mi
Defne92 Kaderalisaridag tabiki çok az en az 15 dakika kaldım ben hatta tam göremedi cıktım biraz yürüdüm bebegin dönmesi bekledik tekrar bir daha baktı
MerveTarhanKzlrmak Kaderalisaridag çok az ben yarımsaat kaldm içerde 5 dakka sadece bi organı incelemek için bile az
Aliahlas Kaderalisaridag tabiki cok az ölçüm yapılıyor bu kadar kısa sürede nasıl yaptı tuhaf ben yarim saat durdum 19.hftamda gitmiştim biraz büyüsün 21.hftanda tekrar gel yine bakacaklarim var dedi
[silindi] Kaderalisaridag özel hastanede 5 dk baktıysa gidin paranızı geri alın. Şaka mı yapıyorlar 5 dakika ne demek ne ara kalbine baktı benim doktorum kalbine belki 10 dk baktı ne ölçümler yapılıyor itiraz edin
Kaderalisaridag [silindi] bende şaşırdım cnm bakıp herşey normal dedi başka bı hastaneye tekrar gidicem
Fatmafatma [silindi] detayli ultrason sonucu ne zaman cikiyor yoksa bakarken bilgi verdikden sonra ciktisini mi veriyolr
Lolipop [silindi] Özel hastanelerde en düşük 250 tl alıyorlar.Sacmalik bence de itiraz etseydiniz keşke.
Fatmadeniz [silindi] Karennn detaylı ultrasona devlet hastanesinde yapılıyormu ben 6 haftalık hamileyım çok heyecanlıyım bunları hep doktor söyleyecek dimi bana
Aliahlas Fatmafatma baktığı gbi doktor size o anda söylüyor ultrason da incelendiği icin sonuç anında size aktariliyor
Savciergoc Bende izmir de özel de yaptırdım canım 35 dakika sürdü tek tek bakılıp ölçümler not ediliyo yani 5 dakka çok çok az bence de
Mirzaveben Kaderalisaridag hayır başka hastaneye gitme git orda hakkını ara ya paranı iste yada adam.gibi baksınlar olmadi cidden saglik bakanlığına şikayet et
Ddmyvz Kaderalisaridag ben bursada pazartesi günü yaptırdım 1 saate yakın sürdü cok cok az bi süre dediğiniz hemen ne bakti da ne anladi cok sacma canim
[silindi] Fatmafatma rapor halinde vermek durumunda. Ben doktorum bakıyordu bir şeyler söylüyordu hemşire raporu yazıyordu. Bitincede hazırladılar verdiler o an. İçinde rapor ultrason görüntüleri küçük küçük