hunilimom Ozlemkubra anne karnında geçti 20.haftada detaylı girdigumdr öğrendim doktor 25.haftada tekrar çağırmıştı o 5 haftalık süreçte geçti
Fatma29 Ozlemkubra zannetmiyorum sen parlaklığı söyleme hiç direk detaylıya gir o varsa görür zaten ama sen bisey soyleme
Sirin1904boyaci Bebikom_ bnde gitmiştim detayliya da girdim ordada parlaklık gördüler şimdi geçti mi bilmiyorum en son Aralık'ta gittim var dediler hâlâ cuma günü gidicegim bakalım
Sirin1904boyaci Bugün gittim parlaklık geçmediğini söyledi doktorum doğumu bekliyoruz Allah'ım bize bağışlasın kızımızi inşallahhhhhhh
gulhannsymn Sirin1904boyaci bugün bizde ayrıntılıya gittik bizede aynısı söylendi ama korkulucak bişey değil dedi doğuma kadar büyük ihtimalle gecer dedi inşallah gecer 🤲🏻
Sirin1904boyaci gulhannsymn bana aldırın diye oldu yada devam ettirin dedi doğduktan sonra amaliyat olacak yaşarsa Allah'ın izniyle büyüdükçe daha çok netlestigini söyledi doktar bize dün
Ozlemkubra Sirin1904boyaci çok geçmiş olsun bende dün gittim eğitim araştırmaya ama hbişry söylemedi doktor perinatalojiye de başka hastanede varmış yine başka yete randevu aldım. İnşallah öyle bişey değildir doğduktan sonra geçer
gulhannsymn Sirin1904boyaci yaa ilk defa sizden duyuyorum böyle kötü bişey olduğunu aklıma takıldı çok araştırdım herkes geçtiğini söyledi
Sirin1904boyaci Ozlemkubra inşallahhhhhhh dediğiniz gibi olur aynen bnde peritonilojiye sevk etti ona gitti zaten riskli gebeler gidiyor o bölüme oda aynısını demişti değişen bişey olmadı bizim için doğumu bekliyoruz az kaldı
Sirin1904boyaci gulhannsymn aynen öyle cnm bizde çok arastirdik geçtiğini diyen oldu hep bizde mutlu olduk ve geçen gittim 34 haftalik hamileyim maalesef dedi doktor doğumu iyi bir hastanede yapmamı söyledi
Ozlemkubra Sirin1904boyaci ne gibi sonuçları olacakmış ? Kalp hastası olduğu kesin mi oluyor iyi bi hastane diyolar insanları tedirgin ediyolar
Yagmur2020 Sirin1904boyaci benimde parlaklık var ama tek başına anlam ifade etmiyor kaç dr gittim testler temizse bişi olmuyor dendi Suan korkuttunuz beni:( 34 haftalık hamileyim
Sirin1904boyaci Ozlemkubra iyi bir hastane demesi her doktorun olabileceği hastane sende bı git bakın bakım sana ne dicek geçer dediler bize parlaklık geçmedi
Yagmur2020 Sirin1904boyaci benimde geçmedi doğduktan sonra da geçebiliyor dendi testleriniz nasıldı 2 Li 3 lü vss
Sirin1904boyaci Yagmur2020 bizde gitmiştik İstanbul'a fln hepsi aynı dedi kalbi için düzelme demediler
Sirin1904boyaci Yagmur2020 bnde 34 oldum cnm 2 li tarama temiz çıktı sonra parlaklık dendi detaylı ultrason a da girdim oda aynısını dedi