Dilanmuhammed14 Canlar 34 haftalığım miğdem çok fazla yanıyor ne iyi geliyor miğde yanmasına tavsiyeniz varmı❤️
KubrAbdullahh Dilanmuhammed14 canım ılık süt fayda edyor kahve fincanıyla içsende eder sodada iyi gelyor
Esarikay Dilanmuhammed14 35 haftaligim. 27 den beri midem yanıyor. Şu zamana kadar çok asiri yandığında gaviscon içiyordum az yandığında rennie tablet alıyordum geciriyordu. Ama bu hafta itibariyle hiç birşey kesmiyor artık ☹️
Tazeannelik Dilanmuhammed14 ben 18 haftalığım ama bulantım bitince mide yanmam başladı doktor bana pronat diye bir şurup yazdı çok iyi geldi ve gece uyurken muhakkak yüksek yastık kullanın, mide rahatlıyor 🌸
Sultangonul Yediklerine dikkat edince biraz hafifliyor ama tamamen geçmiyor ya. Yani benim öyle oldu. Acı, ekşi, gazlı yiyecekler, domates, salçalı yiyecekler, narenciye, çiğ soğan bunlardan uzak durmalısın. Sade soda da yemeklerden sonra iyi geliyor
Dilanmuhammed14 Sultangonul dikkat etmeye çalışıyorumda ister istemez bazen yiyor insan 😘ama tavsiyen için çok sağol
Dilanmuhammed14 Esarikay birdahaki doktora gidişimde söylicem banada ilaç yazsın dayanılacak gibi değil
Yildiz95 Benim ozellikle geceleri yatamiyorum mide yanmasindan uzaninca daha cok oluyor geceleri ayakta geziyorum resmen yogurt bire bir cok iyi geliyor bnde internette okumustum yogurt yiyin kesiyo
Yildiz95 Benim ozellikle geceleri yatamiyorum mide yanmasindan uzaninca daha cok oluyor geceleri ayakta geziyorum resmen yogurt bire bir cok iyi geliyor bnde internette okumustum yogurt yiyin kesiyo