Gazel0606 Beybitooo 18 haftalıgım normal midir doktor agrın falan olursa parol ye dedi bnde arada ole olunca yiyorum
Beybitooo Gazel0606 bence ilaç içmemeye çalış ne olursa olsun ben ilaç kullanmıyorum hiçte kullanmadım bol bol dinlen ve stresten uzak durmaya çalış
Gazel0606 Beybitooo tamam canım önceden kayıptan dolayı korkuom kasılmadan rahmin sertliginden sizinde kayıp vardı demi 🌸
Beybitooo Gazel0606 evet bende korkuyorum ama çoğunu bitirdik 29+2 olduk hic bi sıkıntı yasamadan insallah boyle devam ederiz
Gazel0606 Beybitooo amşn inşla darısı basıma neler yaptınız nelere dikkat ediniz ne yapuonız dışarı yemek temizlik yapıonuz mu sadece progrstran mı kulnıyorsunz anlatır mısnız rahşm boyunuz kaç
Beybitooo Gazel0606 normal hayatıma devam ediyorum yemeğimi de kendim yapıyorum dışarıda çıkıyorum kısıtlamadım kendimi hic 29dan 43 e yukseldi rahim ağzı uzunluğum progestanla
Gazel0606 Beybitooo çok saol canım içimi rahatlattın bilgi edindim sayende Allah’ın zinyle inşla bende sizin haftaları görürüm inşla Allah’ın izniyle bebeişlerimizi alrıız kucagımıza🤲🏻