nyeyn123 Merveceee aa bende 9 martta olacaktim doktora göre kendi isteğimle 5 mart olcam 9 gün kaldi 🤲🤲
Mebos Merveceee ben geçen haft 34+6 gittim 2810 grdı 50 cmdi cuma günü 35+6 olarak Gidicez bakalım ne diycek doktorum benim normalde 25 mart görünüyor ama 38i bekleyip çatı muayenesi yaptırmayı düşünüyorum hemen sezeryan istemiyorum bir aksilik olmazsa
duygusm Ayse458 35 hafta 3.400 gr, 34’te 2.400 küsürdü, 2.500’e yakındı. 33 haftalıkken gitmemiştim, 32’de de yanlış hatırlamıyorsam 1.900 küsürdü, 2 kgye yakındı. Son hafta coştu bizimki 😄
Mebos Oglumoglum bizde 35+4 olduk banada 25 mart dedi normalde ama ekeende gelebilir dedi banada erken geldi tarih
Melek0330 32 haftalıkken gitmiştim doktora kilosu 2 kg demişti sizinki kaç kg 32 haftalıkken hatırlıyor musun ❤
bir_pasa_annesi Merveceee bende bugün 12 itibariyle 35 olacam en son 32 haftalıkta 2 350 gr dı haftaya gidicem bakalım kaç kilo olmus sezaryen günü o kadar erkene mi verdi bana daha vermedi ama Nisan 1 diyo saglık ocagı mart sonları diyo anlam veremiyorum
Merveceee bir_pasa_annesi benim riskli gebelik canım normalde sezeryan günü 38i veriyorlar zaten genelde, bana 37 verdi
Mebos Merveceee sağlıkla gelsin inşallah hayırlısı olur senin adına ve bebeğin adına canım riskliyse yapcak bişi yok tabi 🤗
H-y-t duygusm nasıl beslendiniz acaba bu şekilde kilo aldı minnoş ?? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayse458 duygusm 1 haftada bayagı almıs benimkiyle hemen hemen aynı ama 35 olmama 6 gun var kac olacak bakalım ☺️
Merveceee Aycalyaa ben her gece yatmadan bi muz bi kase yoğurt iki kaşık pekmez içiyorum bide bol su faydası olmuştur galiba bunalrın deneyin itsersniz
Ebyct Aycalyaa bal muz süt rondo da çek sabah akşam iç yada ayrı ayrı ye bi kaşık da pekmez gün içinde