Seymaaygzz Nurcanyildiz bende diğer ay rahim filmi cektircektim doktor demişti korkuyordum çektirmeye. Çok şükür bu ay hamileyim de kurtuldum çektirmekten 😄
Nurcanyildiz Seymaaygzz bende en çok ondan korktum Allah korusun bide kürtajdan çok korkuyorum Allah yaşatmasın.. Amin 🤲🏻 normal doğum yaparım kendime güveniyorum
mlsmrtgll Seymaaygzz zaman sanki geçmiyor gibi kalp atışını duyuncaya kadar içinde ki tedirginlik gitmeyecek
Bsrdvrn mlsmrtgll aslında 2 kat en fazla olmasıymış %60 en düşük hesaplarıma göre normal bide geç döllenme adet düzensizliğinden dolayı ama doktorlar en kötüyü söylemeye bayılıyolar
Seymaaygzz mlsmrtgll 😄😄 çabucak geçiyo diyolar bide hani be. Zaten birde hastane bulma telaşım başladı bulamadım tabi yarın gidip dolasıcaz eşimle hastaneleri inş bulurum
Nurcanyildiz Yaşlar kaç buarada benn 24 yaşındayım 🙏 hayalim 30 yaşında 2 çocuk sahibi olmak Allah izin verirse
Nurcanyildiz mom101kuzum bende programa göre 5+2yim değerim 1167 cumartesi günü bide ikiz gebelik de dahamı fazla oluyormuş
Seymaaygzz Seymaaygzz Iyi doktorlar hem pahali ua ankara da devlette de iyi doktor bulamadigim icin ozel istiyorum bende