mlsmrtgll Nurcanyildiz çok sabırsızım ben 6. Haftam ama zaman geçmiyor gibi hemen hatırladıysa görmek kalp atışını duymak istiyorum
mlsmrtgll Seymaaygzz zaman sanki geçmiyor gibi kalp atışını duyuncaya kadar içinde ki tedirginlik gitmeyecek
Ymr_yme Nurcanyildiz birsey sorucam benim tup bebek ilk kan 160 Ikinci kan 498 Üçüncü kan 1285 Pazartesi kese icin çağırdılar
Bsrdvrn Kaç gün arayla yaptırdınız benimki 20 sinde 185 24 ünde 352 çıktı doktor normal yükselmiyo dedi 😔
Nurcanyildiz Bsrdvrn bence yinede yüksek. 2 gün aralarla yaptırdım İlk öğrendiğinde ikili rakamlar olan var düşmüyor en azından artıyor.
Fuliaa90 Bsrdvrn benim ilk 260 lı birdey cıktı 3 gün snra 1000 küsür cıktı. Banada doktor kımyasal yada dıs grbelık olabılır demıstı ıcını ferah tut bol bol dua et
Fuliaa90 Erken öğrenince süreç biraz zor geciyor. Şükür gecen hafta kalp atısını azda olsa duyduk darısı bekleyenlerin başına♥️
Bsrdvrn Fuliaa90 teşekkür ederim sizde bana edin Allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏
derinsvy Fuliaa90 niye öyle bisey dedi kaç olması gerekiyomus zaten 800 e yakın bisey olması gerekmiyomu sizin 1000 çıkmış
Seymaaygzz Nurcanyildiz benim annemde olmus ama insallah bende olmaz kiz anneden gprdugunu islermis diyolar nekadar dogru bilememde .d