sinemoguz Dilaylay1 9 haftalık benimki. 6 haftalıkken halsizlik başlamıştı. Bir evi süpürsem nefes nefese kalıyordum. Şimdilerde yürüyüşe çıksam, inanılmaz yoruluyorum enerjim hiç yok. 😞 ve uyku hali var sürekli. Birisi yemek yapsa getirse ben hep yesem😂
Minik-mucizem123 Dilaylay1 25 haftadır öyleyim. 2 dk da ayakta dursam omuzlarım düşüyor kollarım halsizleşiyor tansiyonum düşüyor. Yataktan kalkasım gelmiyor 🙁🙁
cansel30 Dilaylay1 valla çok aşırı değil ama işten gelince canım hiçbirşey yapmak istemiyor devamlı yatıyorum yata yata belim ağrıyor ama yapacak bişey yok 😊
Neslihannt Kızlar 20 haftalık hamileyim tüm şikayetleri bende yaşadım son 1 haftaya kadar ayakta asla duramıyordum d vitaminim çok düşük çıktı doktor onun neden olabileceğini söyledi yakın zamanda baktırmadıysanız d vitamini değerinize baktırın
Beyzaharun Dilaylay1 zamanla geçiyor cnm bende 12. Haftama kadar bu şekildeydim sonra eski haline dönüyorsun vücut hamileliğe alışıyor
cansel30 Dilaylay1 inşallah 7+2 deyim ne bir bulantım ne bir aşermem hiç birşeyim olmadı.. inşallah böyle devam eder.. sadece belim çok ağrıyor o kadar 😊
Mrvakb Bende oyleyım ne eskısı gibi yemek yapacak halim var ne de temizlik. Evede sürekli uyumak istiyorum, işe gittiğimdede kendı iş yerimiz oldugu için kapalı yerde koltuğum var fırsat buldukça orada uyuyorum 😂😂 ne olacak halim bilmiyorum🤦♀️😂
Esr36 Dilaylay1 ilk 2 veya 3 ay oyle olursun canim ama yemene icmene dikkat et o haftalar istahsizlik oldugu icin otomatik halsizlik de oluyor