spiker_anne 3MelekAnnesiiii senin 3 kilo iyi ben 15 kilo verdim hic kusmadan ilk 3 ay 79 kilodan 64 e düştüm bir sürü test yapildi üstelik dünyayı yemisimdir şuan 34 haftalik 75 kiloya ciktim tekrar halâ dünyayı yiyorum hamd olsun 75 den fazla cikmiyor🙏
3MelekAnnesiiii spiker_anne super hersey yolundaysa neguzel mashallah allah saglikla nasip etsin insallah
Esma_korpinar 3MelekAnnesiiii 33+6 hamile kaldigim kiloya ulastim ama hala cok istahsizim yine zayiflarim diye dusunuyorum cunku bebegin suyu kilosu derken gider yani
Zeys 3MelekAnnesiiii yengem de öyleydi canım biraz kiloluydu normalde hamileliği boyunca zayıfladı bebeğim gelişiminde sorun yoktu bebek kilo aldı o zayıfladı..şuna da da gayet fit😄
ggulayy 3MelekAnnesiiii eskiden kiloluysanız, sağlıksız besleniyorsanız hamileyken yediklerinize dikkat ettiğiniz için kilo vermeniz normal ama diğer türlü bi doktora görünün bence
3MelekAnnesiiii ggulayy kendimi bildim bileli zayifim kilolu hic olmadim ilk hamileligim haric meyve cok yiorum ve bol su iciorum genelde meyveye cok aseriorum agir yemiorum hic
Duyguali 3MelekAnnesiiii o kadar hızlı alacağınız bir dönem olacak ki siz bile ne ara bu kadar aldım diyeceksiniz. Ben 43 kilo ile hamile kaldım çok yedim ilk haftalar almadım. 19 20 de 5 kilo aniden aldım
3MelekAnnesiiii Duyguali o gunler gelicek diosun😂 kimi insan aliomus kimi insan 3 5 kiloyla doguma gidiomus bakalim.bizim hikayemiz nasil olucak🤗
Mervemrelivarana 3MelekAnnesiiii ben 10+5 hamileyim 8 kg verdim bulantı kusma iştahsızlıktan 🙁son aylara doğru alınıyor kilo merak etmeyin