Ozlemdmn Hamileliginde en zorlandigi ve en neymis aldigi seyi yazsin ben mesala en cok kiloyu takmayip göbegim ciktikca mutlu oluyorum ama sol kaburgamda agri ve uyusuluk var surekli beni zorluyor herseye deger tabi 🧿🙏
Ceylann12 Ozlemdmn yüzüm sivilce dolmuş ve iz olarak kalıo ama hormonlardan dolayı böyle oluyor yine herşeye rağmen bebeğim için değer diyorum
Ozlemdmn Minikaa ay takma tatlım emzirirken dikkat edersin gider hepsi hamilelikte çok kısamıyorsun maalesef
Ozlemdmn Esnn o da hepimizde var özellikle gece tatlım valla ona yapacak pek birşey tok maalesef ben 24 haftalık oldum her geçen zaman artıyor kanama ile beraber ama normalmiş işte 😔
Ozlemdmn purplemallow28 çatı ağrısı kaç aylıksın canım bel okey mide okey hepimizde var ama çatı son aylar oluyor demi
Ozlemdmn Selinglr canım su içme işini artır ben kabızlıkla böyle başa çıkıyorum illa oluyor ama ne kadar su içersen o kadar azalıyor
Mororkide Ozlemdmn hamılelıgımde en sevdıgım sey kılo almam karnım gobegım goguslerım buyudukce mutlu oluyorum asırı zayıfım cunku ve kılo aldıkca esımın benımle dahada ılgılı olması ıltıfat etmesı en sevmedıgım sey ısım konusu babasının adını koymak ıstıyo sınırden cıldırıyorum bunu
Ozlemdmn Mororkide umarım babasının aldı güzeldir bari ya sevmiyorum ben aile ismi galan yok ama koca isteyincede yok denemiyor 🙃
Ozlemdmn ebrucetin bebeğin. Kilosu iyiyse yapısal tatlım çok takılma en azından iyi tarafı doğumdan sonra vermek için ekstra uğraşmıycan 🥰
Busimss Ozlemdmn bende karnım Kocaman olsun istiyorum ☺️☺️ Daha bir zorluğum yok ama sağ ve sola yatmaktan şimdiden daha kemik ağılsrı olmaya basladı
Ozlemdmn Busimss karın demi ya bana çok şişko olmuşsun diyorlar Karnım çok şıktı ama benim hoşuma gidiyor 😍😍
Cido_Cim Ozlemdmn deliksiz uyumayı çok özledim. Sol bacağımda benim değil galiba artık uyusmaktan😃 En güzeli ise saçlarımın dökülmesi hamilelikte durdu hatta çoğaldı diyebilirim 😃 rengi, parlaklıgi çok hoşuma gidiyor 👍
Scarlet Ozlemdmn ilaç verdi bulantı icin prilam verdi ama geçmedi ilaç vermekten başka bişey de demedi maalesef.