Ayse_okyel Aryaziya35 etiketle beni takılacağım artık . Bak saat kaç ne uyku ne huzur dine vurdum perşembe adet günüm bütün gün ağladım bıktım artık diye .
Ayse_okyel Aryaziya35 inşallah kuzum bende önce herkese versin . Derdim olmaması değil şükür oğlum var 16 yaşında ama yaşım 35 artık zaman daraldı korkum yaşım 😞☹️
Aryaziya35 Ayse_okyel günaydın şekerim hayırlı sabahlar şükür Bi tanede olsa var Rabbim onu sana bağışlasın tııp çok gelişti Hem niye yaşını dert ediyosunki Rabbim isterse verir bak bende 38 yaşındayım napım yani aman boşverrr hadi akışına bırak tatlım relax relax☺️☺️☺️😉😉😉🤗🤗🤗🤗
Deletedmom416 günaydıııııınnn çok kıymetliiii anneler ve anne adayları günee güzel başlayalııım haydii tempoya devam 😊 Etrafa gülücükler saçalımmm günümüz güzell mutlu geçsin. 💃🏻💃🏻💃🏻
Gamzecam Herkese çok teşekkür ederim 😍 Benim eşimde sıkıntı var düzelmedi hala ama ben hala bi umut belki olur diyorum 🙏
Aryaziya35 Gamzecam o sıkıntıyı veren Rabbim şifasını da verir kuzum hiç tasalanma içini ferah tut yeter sen kendini Rabbim bırak gerisi takdiri ilahi😘😘😘😘🤗🤗🤗
Aslihan2 Bemde adetime 1 hafta var dun test verdim 1.20 çıkmış yine hüsran 😔😞kimyasal gebelikten sonra degerim hic dusmuyo yukslemiyo hep 1.20
NurEto Aryaziya35 valla bende aynı işten geldim ortalığı topladım Çamasır attım yemek koydum oturuyorum 😊
NurEto Aryaziya35 bata 5 gün var oylanacak seyler arıyorum napım 😂 yoksa hiç kolum kalkacak gibi değil