Tgbanne Deletedmom416 amiiiiiin hepimizin 🤣 böyle olduguma bakma gecenlerde son postum diye paylaşım yapıyordum , bir ara bende ferdi babaya bağlamıstım durumu yani 🤣
Tgbanne Deletedmom416 valla napim negatifse negatif 💃🏻 Bu sefer takmıyorum onun yerine toka takcam 🥳🎊🤩🎉🥳🥳🥳
Deletedmom416 Tgbanne Şuan bende takmıyorum saldımm ama adet günü yaklaşınca takmaya başlarım kesin 🤣🤣
Tgbanne Deletedmom416 o zaman heycan olabilir tabi , bakma böyle dediğime adet günü o zamanlar hiç gecmeyebilir 💃🏻😇
Aryaziya35 Tgbanne öncelikle bebek için yapmıcaksın şartlandırmıcaksın kendini rahatla oluruna bırak biliyorum zor ama asıl iş o zoru başarmak ve sen güçlüsün başarırsın affınıza sığınarak yazıcam bu kısmı öncelikle cinselliği sırf bebek için kendini kurgulayarak yapmıcaksın kendin için kendini mutlu etmek için yapıcaksın sen kendini mutlu edip bedenini serbest bırakırsan ona iyi bakarsan gerisi gelir Rabbim in izniyle olmaz denilen ne varsa hepsi olur Yeteri Rabbim kün fe yekün desin😘😘😘
Deletedmom416 Tgbanne neyse boşverelim şimdi konumuz o değil tabiiii adet madet düşünmek yok 😂🤣 kafalarımızdan silelimm
Ozlemzeynep NurEto benim de 3 Mart bekliyorum öyle bu ay ayrı bi bekliyorum nedenseee hayırlısıyla güzel haberler alalımm 🥰
Nevink Tgbanne ins.verebilirim aslinda insani bu psikolojiye sokan insanlar bizde takmamayi ogrensek 🤗Rabbim size de ne kisa surede tatirsin en hayirlisindan insaallah 🤗