simsekkiz8 Xanum aha canim uje onla elaqelinprablem qalmayib 39 eladi mencun ama geniwlenme car servikalda suyum sizinti halinda gelir😞 cox hereket edende cox gelir hekim yat deyib bide Allahdan evvelden bol su icirdim deye uwaq quruda qalmayib gunde 6-7 litre qeder su icirem hekimde gn ersinde 3-4 litr ic deyib ona gore heleki yaxwidi ama her an doguwda ola biler😕
Xanum simsekkiz8 baci suyunun sizinti halda geldiyini nece bilirsen? Mende ele bil uzur isteyirem alt paltarima az az axintiyla birlikde su kimi gelir. Ele olur? Birdeki eger ele birwey varsa yeni su gelirse onu uzi deyir?
simsekkiz8 Xanum eynen ele ustu axinti olsada alti su olur eskinin mende uje qalin aybawi eskisi kimi tuturdum sizde bagiwdin o bele islanirdi. Mutleq uziye duwun men suyu cox icirdim deye mene ziyan olmamiwdi siz yene uziye duwun ele bele biwey deil
Aykam123 Cemale11 uşaqlar necədi? Qramları necədi? Mamam respublikanskidə işləyir mənim. Ona görə soruşdum ki, xəstəxana hansıdı.ora olsa mama gedib baxardı. Uşaqların bağırsaqları işləyir? Əsas bağırsaq və böyrəkdi. 500qramlıq uşaqlar yaşayır. Əsas orqanlar işləsin
Cemale11 Aykam123 uşaqlar biri 700 qramdi onun mədə bağırsaq problemi var biraz birdən yeyir birdən yemir incidir məni 2 side 1100 qramdi perenitaldadi bizim uwaqlar
Cemale11 Aykam123 salam baci bura girsen yazın xaiş edirəm mənim 700 qram olan balamı itirdim sizin mamani işləyirdi xesdexanada qalan 2balamdan narahatam
Xanum simsekkiz8 bes baci uwaqliq boynu deyirsiz qisalma olub evvel pnu nece mualice etdizki sonra uzadi?
simsekkiz8 Xanum onu canim uzun olacaq ama sizincun yazacam❤️ Demeli birinci ozele gedirdim qisaliq mende 18-20li heftelerde ortaya cixdi 24-25mm hekim tikiw dedi sozun duzu imkan olmadigina 500 manatda pul istirdi tikiwe men getmedim istemedim dedim 20 heftede sora ne qeder kesra pul cixacaq imkanda ele yoxdu. Sora bele qaldi bir iki derman yazdi ele 200 manat tutdu😬😬 neyse onu eledim 22 de getdim hec bir deyiwmey yox yene 25mm malice xeir elemeyib. Sora hekimle bawqa sebebden dalawdim dehwet pulgir idi ozelde Real hospitalda Naibe Hesenova. Sora instada meslehet seifesinde hekim istedim insaflindovketde savadli Gulnare rehimova coxu dedi bir xanim Allah razi olsun indide dua edirem mene dm yazdi meslehet bildi nomresin aldim getdim onun yanin. Baxdi kagizlarima dedi men goture bilmeyecem sen ancaq pernetalda yatmalisan cox pisdi veziyyet qisaliq falan buna yalvar yaxar eledim telebe oldugumu bildi dedi sene maliice yazacam tapwiriqlar verecem 10 gune geleceysen deyiwme olmasa incime dedim yaxwi. Beyse baci yazdi bu resept respt 68 manat titdu wok oldum 10 iyne 10 wam uwagada ciyer iynesi her ehtimala 68 manat titdu dedi bandaj mutleq taxdim. 10 gunnen bir cim bide altinda yastiq olsun yanin hundurde olsun. Maliceni tam duzgun eledim cimmeyide eledim bandajida taxdim ama yatmagi tam dediyi kimi ede bilmedim. Yoldawimlada ayri yawiriq yungulde olsa evde iw gormeye mecburam hec kim yoxdu gele baxa mene. Baci ne bawini agridim 10 gun tamam oldu getdim uziye wok oldum 25mm olan biwey 36-38mm olmuwdu😍😍 Allahbrazi olsun ele savadli gozel hekimlerden. Baxdi herwey eleadi dedi ne pul aldi ne biwey nede respt yazdi get yat martin eveli uzi kagiznla gel doguwu daniwaq dedi indi inwallah 4u gedecem. Onnan sora diplerde oldum bawqa sebebeden 39mm olub tam 40 yaxin 39 mece😍😍
Aykam123 Cemale11 ikisi əladı, inşallah sağ salamat çıxardacaqsan xəstəxanadan, 700qram olan da düzləcək məncə. Çünki, işləyir funksiyaları. Biraz günlər keçsin, vaxt keçdikcə inkişaf edirlər, Allah kömək olsun
Cemale11 Aykam123 inwAllah bacım inwAllah Allah agzinizdan eşitsin sag salamat çıxarım burda sevincimi sizlerlede boluwum
Xanum simsekkiz8 çooox sagol canim melumatin ucun🥰♥️ inwallah sag salamat qucagina al korpeni♥️♥️♥️♥️
Mehricik Narahat olmayin insAllah yaxsi olar sag-salamat bebeskalariniz cixar kuveyzden. MasAllah cekileri de kigayet qeder yaxsidir. Onsuz da coxul hamileliklerde coxu zaman erken dogus ehtimali daha cox olur ve ele adeten tez dogulurbo korpeler ancaq cox guclu olduglari da danilmazdir. Duzdur isteyerdiniz yaninizda olsunlar ve s. Amma insAllah muveqqeti sebr dozum lazimdir sonrasinda herbsey cox yaxsi olacaq hefteleri de cox pis derece olacaq qeder erken deyil 28 heftede coxu korpe dogulur ve sag qalma ehtimallari yuksek olur ona gore narahat olmayin. Esas mesele ana sudu (vevxestexanadakilara hormet edin teessufki bura azerbaycandi istemirik deseler bele nese goxleyeceklerbkorpelere yaxsi baxmaq ucun)
Cemale11 Aykam123 yaxwi inwAllah oları sağ salım çıxarım burda hamınızla boluwecem Allah razi olsun haminizdan
sinber Cemale11 arkadaşımın oğlu 28 haftalık 800 gram kdr doğmuş 2 ay küvetse kalmış şuan 8 yaşında gönlünüzü ferah tutmaya çalışın sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah
Cemale11 sinber dua edən hər kəsdən Allah razi olsun hər birinizin duaniza ehtiyacımız var çox sagolun
Cemale11 Fatos0277 inwAllah bacım inwAllah Allah haminizdan razi olsun mənə mənəvi dəstək olursuz çox çox sağolun