Cemale11 Selam mən Azəri burda Azəri olan varmı? Kuvezde bəbəkləri olan analar yazsın çox xaiş edirem
Tumurcuq Cemale11 salam canim ..cox pis oldum..niye erken doguş.olduki? Allah tezken qovusdursin inşAllah
Cemale11 Tumurcuq amin inwAllah çox sağolun birdən birə açılış oldu doğuş baş verdi bir ana üçün çox çətindi bugun ər Allah heç bir anaya yawatmasin inwAllah sağ salamat alim qucağıma
Cemale11 Xanum amin inwAllah çox sağolun Allah razi olsun həkimler hələ hecne deyə bilmərik deyillər Allaha dua edirik Allah böyükdür tək ümudumuz Allahdir
Cemale11 Aykam123 perenitalda bəli anından baş verdi yataq rejimində idim anından güc gəldi sancı çəkməmişəm bir dəfəlik güc gəldi apardılar Bakı sağlamlıq mərkəzinə orda gordulerki uwaq uje doğulur yenədə qəddar həkimlər mənə yaxın durmadı ama perenitalda sağ olsunlar məni götürdülər inanın orda da mənə yaxın durmasaydilar bilmirəm necə olardı
Cemale11 Xanum çox sağolun Allah razi olsun hələ kuvezdediler hərgün 1 dən 2 yə kimi görüşdü gedib görüb gəlirəm Allaha emanetimdiler
simsekkiz8 Cemale11 perentiralda goturmek borclaridi can. Cunki 35 hefteden tez doguwu yalniz oerenteral goture biler. Ilk once Allah ozu komey olsun uwagina canim tez sag salamat al qucagina🤲🏻 Nece kq doguldu? Nece heftesinde?. Bide nie yataqrejminde idiz? Mende servikal qisaliq var idi evvelden yataq rejminde idim 25 mm indi 32 heftede wukur 39mm olub gozel hekimim sayesinde ciyer iyneside vurulub. Ama servikalda geniwlenme var suyum gelir sox hereket edende. Yeni doguw her annolada biler vaxtini gozleyede biler. Inwlalah bebiwlerimizi sag salamat alaq qucagimiza🤲🏻🤲🏻 Coxlu dua edecem size
Cemale11 simsekkiz8 inwAllah sizdə sağ salamat kutarasiz Allahın izniyle mende baci 3 cəm hamiləlik idi 28 həftəyə kimi çatdıra bildim həkimə gedəndə yoxlaniwa dedi açılış var sistem yazdı 5 günlük 2 həftə yataq rejimində oldum onnan artıq catdiranmadim indi 3 də kuvezdedi Allah böyükdü Allaha əmanətimdi lər verən Allah inwAllah qoruyar saxliya Allah heç bir anani qucağı boş qoymasın inwAllah xesdexanadan əliboş qayıtmaq heç kimə qismət olmasın hamı balasiyla sevinərək çıxsın inwAllah
simsekkiz8 Cemale11 ay allah ne gozel 3 wirin pay birdenn inwallah baci iwnallah bir yerde sag salamat evinize geldiyiniz gunler olacaq ureyini qeti sixma❤️❤️❤️ Dualrim sizledii
Cemale11 simsekkiz8 çox sağolun Allah razi olsun Allah sizində köməyiniz olsun dua etsez mənimcun böyük bir yaxşılıq etmiş olarsız Allahın wefasina çox inanıram inwAllah sizdə balanızi sağ salamat alarsiz qucaginiza mende bütün analar inwAllah
Tumurcuq simsekkiz8 qizlar menmde qisalmam var idi iki uc gun onve yoxlatrdm 37 mm olmuş..31 heftemdetem..hekim artik erken dogusa qarsi hec bir derman yazmadııı....hec day uzanda demedi ama men cox qorxya dusdum ya yene qisakarsa deye😓 yenede qirxmnan uzanram...goresen qisalma olar yene qizdar?