Pitircikk Hase_nan Biz de Bera koyacağız inşaAllah ama yanına ikinci isim düşünüyoruz. Sadece Bera dediğimizde insanlar tuhaf tepki veriyor 😄
nilly Meryemoz Kerim ismi tek kullanılamaz diye biliyorum ben canım ama sen daha dini konuları anlayan hoca gibi birine sor istersen. Allahın sıfatlarından olan isimlerin tek konulmaması gerekliymiş. Abdulsamet Abdülkerim gibi...
Meryemoz nilly bende dikkat ederim boyle seylere canim teşekkür ederim hassasiyetin icin cok arastirdim tek kullanabilen bir kac isimdenmis 🌸
Dildare Duygumerve merhaba çok güzel bir isim 👏🏻 bizim cinsiyetimiz belli değil ama hep Ata istemişimdir sevgiler
Lacivertli_kelebek Ozgegoktug92 Ayy hiç sorma ya o dert bizde de var bazen eşim cinnet gecittiryo bana bazen isim konusunda anlaşamıyoruz bakalm kağıda bı kaç ism yazdık karar veririz inşallah 😂😂😂
Esengl Lacivertli_kelebek bizdede aynı sorun var Ayazı ben seçtım ıkıncı ısmı o secıcekdı tutturdu kendı ısmımı klyucam dıye Mustafa Ayaz diye bi türlü Batın Ayaz veya Ayaz Berk ‘e ikna edemedım Mustafa Ayaz olarak kalıcak herhalde 🤷🏻♀️