MeeL mlsmrtgll hahah evet 😅 şu yeme işini bi durdurabilsek 😅 Ilk kalktigimde oyle gözüm dönmüyo yiycek diye 😅 bi tek o zaman 😅 Gerisi aksama dogru artik catliycaz 😅 insan utaniyo da yerken 😅
mlsmrtgll Mervee89 hahahahh 😂😂😂 aynı ben akşam yemek yiyorum sabah ne yesem ki diye düşünüyorum 😂😂😂😂😂😂😂
cagla24 mlsmrtgll yaklaşık 1 haftadır bulantılardan gözüm yemek görmüyor sürekli midem bulanıyor halsizlik de baş gösteriyor haliyle 😥 keşke bulantılarım geçse bende hunharca yesem 😂
cagla24 mlsmrtgll amaaan bebişler sağlıklı olsun da kiloyu alır veririz sıkıntı yok 😂 kaç kiloyla hamile kaldın
MeeL mlsmrtgll bende ilk cocukda 46-47 ile hamile kaldim 😅 sonra bogazimi tutamaz oldum 😅 69 la sezeryan oldum 😅 Smdi bunda kac olurum bilmem hic dikkat etmiyorum artik 😅
Mervemrelivarana Sürekli yiyorum kendimi durduramıyorum diyenlere söylüyorum 9 haftalığım şu an 9 kg verdim mutfağın önünden geçemiyorum 🙁sizlere Maşallah diyeyim demeyeyim mi bilemedim 😁😁
fatmaaeminn mlsmrtgll valla bn ilk hamileliğim de öyleydim tam 35 kilo aldım.😬😬😬.bunda 14 kilo aldım 36+4 haftalık 12 Mart'ta da doğumum var inşallah o zmn kadar da çok almm diee düşünüyorum 😊
Smrhls mlsmrtgll bende öyleyim 20+1 haftaligim sürekli.yiyorum bakalım ne olacak 51 kilo ile hamile kaldım demin baktım 57 olmuşum hayırlısı 😁😀
tugce67-67 mlsmrtgll canım ilk aylarda delicesine yemek yemek istiyordum hiç bulantı kusma yaşamadım.sonrasında geçiyor o istek ama açım diye her şeyide yeme.ben çözümü eve abur cubur falan almamakta bulmuştum.tatlı malzemeside tabi😂