FatmaSisko Dilaylay1 hayatımı etkilemeyecek kadar az var diyebilirim bulantı o da ara ara koku hassasiyetim ve gögüs hassasiyeti fazla bir de uyku hali yoğun 🤭 sizde durumlar nedir 😊
Dilaylay1 FatmaSisko midem bulanmıyor kedi gibi günde 18 saat uyuyasım var çok uykusuyum göğüsler hassas tabi 😫
FatmaSisko Dilaylay1 Aynı durumları yaşıyoruz inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🥰 bir de yarım saat bir idrara gidiyorum bu yoruyor 🙄
Dilaylay1 FatmaSisko inşallah sağlıkla büyürler evet gece bazen uyandırıyor şimdiden alıitırıyor rabbim gece uyanmalara diyorum 🥰
KubrArdAdem61 Dilaylay1 evet kesinlikle biran önce cinsiyetini öğrenmek istiyorum bir tane oğlum bunun cinsiyetini onun için daha çok merak ediyorum😊
Seymabln Goknurunuz Merhaba ben de 6+3 günlük hamileyim bugün gittik keseyi gördük ama kalp atışı bebek gözükmedi doktor cok olumsuz konustu haftaya tekrar gitcem siz gördünüz mü bebegi
cagla24 KubrArdAdem61 ben gittim iki kez vajinal ultrasonda göründü ama karında gözükmedi henüz cuma yine randevum var ama doktor haftaya görürüz büyük ihtimalle dedi geç döllenme benimde 5+4 aynıyız
Kubraatmaca Yabanmersini büyüklüğünde bizimki 🙈 geçen hafta keseyi görmüştük bu cuma da kalp atışını görmeye gidecez allahın izniyle 🙏🏻😊
Mrymylmz cagla24 benimde geç döllenme 5+3 teyim bana da vajinal bakıldı kese göründü bebek ve kalp atısı tahmını ne zaman görünür bi bilgi verdi mi doktorunuz ☺️