Cigdem0707 Medine_1992 valla bi hengame var evde.Annem kayinvalidem temizlikler işler gucler bos bos bakiniyorum😁
Medine_1992 Cigdem0707 valla benimde annem planlara başladı 😁 kayın validem de hafta sonu yola cıkıyor
little_mom_141 Cigdem0707 iyi ki sizler varsınız birileri var. Birde insan yanlız kalsa iyice korkar. Bazen bakıyorum bişey oluyor ay acaba kötü birşey mi diye sonra foruma giriyorum okuyorum ki başkaları da yaşamış içim rahatlıyor 😊
Cigdem0707 Medine_1992 evet ben de ayniyim benim bir de dun normal olmayacagi soyledi onun da şokunu yasadim.Sezaryan kavramini kabullenmek zor oldu.Ee bir de haftaya olunca😂
Cigdem0707 Medine_1992 kizz sorma kayinvalidem dun geldi ev coskulu😘eğlenceli herkes bir sey yapiyor ari maya gibi.Halilarimi verdik.Detayli temizlige giristik.Yapmistim ama laf anlamiyorlar
Medine_1992 little_mom_141 çok sağol canım ya 35ten sonra tükendim canım ya heryerim agrıyor sancılar var 😪
little_mom_141 Medine_1992 Allah sabır ve şifa versin canım. İnşallah daha fazla zorlamaz bebi. İri ya belki ondan daha fazla ağrın uyordur bizden ☹️
Cigdem0707 Terspektif diren canım dayan canim.Guzel guzel bekleyrceksiniz.Benimkide kanalin yanından bile gecmiyormus😂
Cigdem0707 Terspektif olduu muayenem kotu gecti.Hic ihtimali yok dedi.Iri dedi.Kanalda degil dedi bekleyince 4 u gececek dedi.Senin catin basik dedi
Cigdem0707 Terspektif kendini her şeye hazirla da git kuzum şartlandirma ben dun cok agladim duyunca gereksiz yere