Meryemoz Cigdem0707 4 sene once 03.03.de oglumu kucagima almistim simdi yine ayni tarihe denk geliyor 🙈💞
little_mom_141 Medine_1992 bence ben doğuma 1 haftam olduğunu bilsem biraz panik olurdum 😂 galiba bilmemek daha iyi gibi benim için. Sende panik misin ?
Cigdem0707 Medine_1992 valla bi hengame var evde.Annem kayinvalidem temizlikler işler gucler bos bos bakiniyorum😁
little_mom_141 Meryemoz ne güzel denk gelmiş ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊
prettywoman Ben de 2 sene önce 03.03.2018 de oğlumu kucağıma aldım şimdi yine hamileyim nasipse Mayıs'ta doğacak
little_mom_141 Medine_1992 kıyamam üzme kendini☹️ bence sen harika bı anne olursun evladina. Dört dörtlük derler ya öyle. Valla masallahin vardı ev işi temizlik enerjin yerindeydi hep. Ben biraz cansizsim galiba kendime hiç güvenmiyorum 😂
Meryemoz little_mom_141 amin canim Allahim hepimize saglikla almayi nasip etsin guzel ve kolay dogumlarimiz olsun🌸
Medine_1992 little_mom_141 çok sağol canım ya 35ten sonra tükendim canım ya heryerim agrıyor sancılar var 😪