NurayAltunordu Merhaba 36+4 haftalık hamileyim. 14 Aralık tahmini Doğum tarihim Sizlerin nasıl geçiyor Minikolarınız Nasıl ? Buradan haberleşelim.
Basak NurayAltunordu Tahmini dogum 10 aralık benmde 🙂 sonlara yaklaştıkça artık Wc ye taşınmayı düşünüyorum bıktım uykunun en tatlı yerinde kalkmktan 😃
Mukaddes Melteminci NurayAltunordu 37+1 🌸 Gazamız şimdiden Mübarek olsun. ☺ 11 aralık tahmini Doğum tarihi 👍🏻
PinarHera Basak bizimde 10 aralık aynı şekilde uyku haram günümün tamamı tuvalette geçiyo nerdeyse 🙈😂
Merveee hetamamcanim bizde 37+4 olduk bugün aynı gün mü doğururuz ki 🤔😂 14 aralık gözüküyo tahmini doğum günü
Burcin Biz 34 te 2500 gram geldik 🤗daha tombiş bekliyodum cok almamış aöıkçası sevindim cok iri olmasın 🙈
Selindereli Bizde 35+4üz Aralık 20sinden sonraydı Doğum ama 34.haftada 3kiloydu oğlum o yüzden Doğum için 9aralıkta görüşme yapıcaz bakalım sağlıkla gelsinler
Burcin Selindereli iri bebek oluşu sezeryana itiyo tabi.benim zaten amniyon sıvım az birde bebek çok iri olursa kesin sezeryan olur o yüzden çok iri olmasın.doktprum 4,5 kiloya kadar normal doğurturum seni dedi😲ama amniyonun cok azalır ve bebek gelmzse konusuruz dedi
Selindereli Burcin 4.5la normal Doğumda çok zorlar ya gerçi ikisindende korkuyorum en iyisi hangisi olacaksa o olsun artık
YakupBraKl Burcin merhaba iyi günler doktorunuz kim acaba benim bebeğim 37. Haftamda 3500 kg doktor normal olmaz diyo kilolu olursa sezeryan olur dedi değiştirmek istiyorum doktorumu
Melteminci 34+2yiz bizde 1 ocak ama sezeryan olduğu için 20 aralık dogurcam inş 32+6da 2300gramdı kızım 😊
Burcin Ben normalden hertürlü çok korkuyorum.en iyisi ben farketmeden 7-8 cm açılcak hastaneye öyle gidicem.hastanede doğumu beklemekten cok korkuyorum.ama sonrasında hemen ayaga kalkmak için normal istiyorum 🙈hayırlısı artık 🤗
Burcin Burcin bende de aynı sorun var allaha dua ediyorum hep 37 yi görelim küvezde kalmasın eve birlikte dönelim inşallah 🤗🤗
Burcin Fatmanur4242 takip et canım düzenli aralıkla gelirse sancılar ağrılar doğum başlıyo demektir 🤗allahım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah