Yakamoz__gul Bu kadar ilginiz varsa bilginizde olması için açıp okurdunuz diye düşünüyorum. Cilt cilt kitapları burda yazmamı benden mi bekliyorsunuz? Evet herkesin eğitimi ve ilgisi bir değil. Ona bakarsak her meslekte işinin kötüsü var. Adam öğretmen ama pedofili mesela. Herkes işini iyi mi yapıyor sanıyorsunuz? Hamileyiz ordan da örnek vereyim o zaman; herkes dikişsiz doğum yapmak istiyor ama bazı doktorlar işi çabuk bitsn diye hemen kesi atıyor sabretmiyor beklemiyor bile. Bunun gibi herkes işini işine geldiği gibi yapıyor. Çünkü emek özen ister. Bazılarınında tek derdi salla başı al maaşı oluyor. O hemşirelerin farkı da bu.Hangi doktor iyi diye soruluyor mesela? Neden ? Çünkü herkesim eğitimi,tecrübesi,ilgisi,alakası aynı değil. Her hemsire ya da ebe de aynı donanım,bilgi ve ilgiye de sahip olacak diye bir şey yok. Ayrıca yıl olmuş 2020 bilim,kültür,medeniyet çağı falan diyoruz. Hala daha ispat etmeye çalıştıgımız şeylere bakın. Eskiden kullanılan o kadar çok yanlış yöntem artık tedavülden kalktı ki. Bunun da yanlış oldugunu anlatmak için insanlar bangır bangır bağırıyor. Ama hala inatla bunun doğru olduguna inanmak isteyenler var. Yani sizin bebeginize verdiginiz biberonun bana ne faydası olabilir ki? Ama saatlerdir burda bişeyler anlatmaya calısıyorsam bir durup düşünüp, ya bi dk bu kadın saaatlerdir sayfalarca yazı yazıp bana bişey anlatmaya calışıyor ya doğruysa diye bi kendinize sormanızı ve açıp gerçekten bilimsel olan(internette herhangi bi forumda yazan şeylerden bahsetmiyorum) bişeyler okumanızı çok isterdim. Bu yasaklanabilir bişey değil. Herkesin kolaylık anlayışıyla ilgili çünkü. Ayrıca o kdar büyük firmalar işin içinde ki kesinlikle yasaklanamaz emzik biberon. Tıpkı sigara ve alkolun zararlarının bilinip yasaklanamaması gibi. Piyasada olması doğru oldugu anlamına gelmiyor. Tabi ki sizin tercihiniz. Ben sayfalardır anlatıyorum bundan sonrası size kalmış. Teşekkürler