Serenity_ Ben hamileligin basindan beri ayni durumi yasiyorm nerdeyse. Gecelero artik uyuyamiyorm o derece. 2 hafta once seker yuklemesi yaptirdim cok sukur bir problem cikmadi.
Gizembayb Bellybuton canım agrımayan neremiz var ki bacaklar kollar nidem özellikler 2 günde bi gece uskusunda başlıyor mide sıkıştıkca agrımız oluyor
Cinarinannesii Gizembayb arkadaşlar bende de oluyor adet olamadığımız için yanıyor sıcak basıyor menopozlu gibi oluyoruz resmen normal bunlar ben yarın Doğum yapıcam inşallah kurtulurum darısı sizlere inşallah 🐣
Esincim Gizembayb benimde aynısı oluyor birde bacaklarım değişik hisler oluyor huzursuz bacak sendromu dedikleri bu olsa gerek hamilelikte co sık görülen bi durummuş
Gizembayb Esincim ayaklar agrımayada başladı canım belimde agrıyor bazen koltuktan zor kalkıyorum penguen gibi yürüyorum ayaka topuklarım cok agrıyınca cekiçle hafif vuruyorum rahatlıyor dayanılmıyor bu agrılara😞😞😞
Esincim Gizembayb hiç sorma canım son günler yaklaştıkça cok daha zorlanıyoruz ben gece sağdan sola dönmek için yataktan kalkarak dönüyorum agrılardan bi de üstüne sancılar başladı bel agrısı bacakların huzursuzluğu geceleri hiç sevmiyorum artık 🤪
Gizembayb kocak_57 normal canım korkma benimde öyleydi rahim büyüyor hatta 17. Haftada rahim 2 katı daha büyüycek biraz saha agrılı gececek 19. Haftayım hala agrıyor üşğyünce cok agrı yapıyor bide yorulunca