Kizlar izel hastanede normal kontrolümü oldum 34 haftalik ikizlere hamileyim doktor 1 cm acilmam olduğunu ve rahim agziminda baya kisaldigini soyledi yatis istedi ama gece dogum olsa cocuk doktoru yok diye baska hastabeye gitmemi soyledi neyse ciktim eve eşime söyledim oda darıca farabi egitim araştırma hastanesine götürdü inanilmaz sancilarim var bu arada acileden giris yaptim doğumhane ye aldilar beni durumumu anlatinca alttan muane dediler iyi tamma sancidan gozum bisey görmüyor biri geldi bakti baya genc bi ebe sonra daha tecrubelisini cagirdi allahim sen bir ebesin o tirnaklar acilmama bakmak icin elinimi pencesinimi soktu belli degil icimi kazidi resmen ani tepki verdim kastim kendimi normal olarak rahat birak kendini diyoru utanmadan neyse indim catidan nst ye girdim ciktim son durumum acilmam yok rahmin tam tersi ileride ve kisalmada olmamis sancida yoj biseyin yoj senin dediler yolladilar sancin olursa gel dedi bu kadar artik sinirden aglicam hic bisey demedim yani 2 dakika alttan elle bakti ve bütün sorunu çözdü ordan ciktik Pendik marmara arastirmaya geldik inanılmaz ilgililer usgden baktilar yarim saat ayni sekilde usgden alttan baktilar nstye sojtular sancim yine cikmadi ama ben iki bukmumum serum verdiler bana baya iyi geldi acilmam 2 cm olmus bu guzden yatisimi yaptilar yani ben boyle ilgisizlik gormedim götumde pervane olsunlar demiyorum ama canimizi emanet ediyoruz sonuçta nasil eğitim Araştırma olduysa çok uzun oldu kizlar asiri sinirliyim hakkınızı helal edin