Ipek_ozsyhzry Progestan 200mg vajinal yolla kullanıyorum kızlar yaptıktan sonra kaç dakika sonra tuvalete çıkabilirim geri gelmemesi için
derinsvy Ipek_ozsyhzry bende kullaniyorum bir yarım saat kadar yerimden kalkmıyorum sonra tuvaletr gifiyorum ama gelmiyo bir iki saat sonra akıntı gibi geliyo hemen üstüne gidebilirsin biraz yattıktan sonra
Mrvm005 Ipek_ozsyhzry doktorum 20 dakka uzan demisti ama ben sabah uyanip koyup uyuyordum 3 gibi koyup ogle uykusu yapiyordum gece de koyup yatiyordum. Cikan fazlasi oluyor zaten ama uyuyunca o da gelmiyor 1 saat en az uyuyunca iste
Betulaks Ipek_ozsyhzry eğer çok sıkışırsan illada yarım saat bekleme ilaç düşmez ☺️ben 8 aydır hergun kullanıyorum gece yatmadan alıyorum son aylarda oldugum için cok sık tuvalete gıdıyorum idrarı yaparken ilaç parçalarıda gelıyor gün içindede akıyor zaten 😏 ilacı koyduktan sonra bazen dolanıyorumda evin içinde doğrusu yatmak tabide ama ilk zamanlardaki gibi strese sokmuyorum kendimi 😅
Deletedmom138 Ipek_ozsyhzry kuzum ben doktoruma sordum onu, uyumaya geçtigin an fitili at öyle uyu, önceden çişini yapmış ol dedi. Hemen uykuya dalamadığım için yataktayken yine idrar ihtiyacım oluyo ama en azından 1 saat bekliyorum ☺️
Ipek_ozsyhzry derinsvy teşekür ederim bende daha bu akşam kullanmaya başladım yarım saat yeterli olur ozaman
derinsvy Ipek_ozsyhzry olur canım gündüz öyle yap gece yatarken at ama tek sefer kullaniyosan gece uyumadan at kalsın sabaha kadar
Havva_cskn Süreyi olabildigince uzun tutmanda fayda var 4 ay kullandm tüm ihtiyacimi karşilayp uyuyacagim zaman kullandm ben
Ipek_ozsyhzry Mrvm005 son 5 hafta kalınca ister istemez yatamaz oldum yapmadan ilacı çıktm wc ye ama hemencik geri geldi ihtiyacım😂 yarım saat durabildim yatakta
Ipek_ozsyhzry Betulaks ya bende öleyim zaten yatamıyorum doğru düzgün bi yarım saat yatabildim sonra wc çok çıkıyorum bende son günler inşallah etkisini göreceğim😂 ama ilk koydum biraz itememişim dışardaydı somradan gitti içe zormuş ya fitil kullanmak
Betulaks Ipek_ozsyhzry başlarda bende zorlanıyordum hatta midem bulamıyordu işkence gibi gelıyordu şimdiii ilaç varmı yokmu hiç anlamıyorum alıştım artık bütünleştik biz 🤦♀️😀ağızdan hiç almadım yan etkıleri cok oldugu için ama rahim için cok faydalı bir ilaç toparlıyor rahım boyunu falan uzatıyor 👍
Mrvm005 Ipek_ozsyhzry niye o haftalara kadar kullaniyorsun ki sebep neymis. Ben 12 idi sanirim biraktigimda ya hatirlamiorum da aman Allah hatrlatmasin o gunleriii
Havva_cskn Ipek_ozsyhzry 35. Haftada mi basladin ilaca 36. Haftada biraktiriyor zaten vucut kendini doguma hazirlasin diye
Ipek_ozsyhzry Mrvm005 açılmam olmuş sancılarım var erken doğum riski oluştu 2 diye en azından 37 ye gelelim dedi doktorum ondan 15 gün sonra 37 şuan doğsa bile fazla sorun çekmez ama ben 37 yi görmek istiyorum dedi oyizden ciğer geliştiricide yaptı
Ipek_ozsyhzry derinsvy akşamları kullanıcam sadece canım ama hiç sevmediğim bu fitili ya 😂 akıyor fln çok rahatsız bir durummuş ya 15 gün kullanıcam zaten :)
Ipek_ozsyhzry Havva_cskn sancım acılmam var erken doğum riski dedi bu haftada doğsa çok rahat yaşar dedi sıkıntı olmaz dedi ama ben en az 37.haftayı görmek istiyorum dedi ciğerşer 37haftada tamamlar dedi ciğer geliştirici iğnesi yaptı bakalım 15 gün kullanıcam bakalım
Mrvm005 Ipek_ozsyhzry en guzeli canim bu konuda ilk gecebelik tecrubesizligi oldugu icin sordum. Hayirla saglikla dogsun insallah.
derinsvy Ipek_ozsyhzry evet ya zor rahatsız edici sürekli bir islaklik durumu yapiyo ben daha gebeliğin başındayım bakalım ne zamana kadar sürcek ya bende bisey sormak istiyorum benim göğüsler yana doğru genişledi ve çok agriyo özellikle yan tarafları ama gece gece olunca o ağrı hafifliyo bazeb geciyo bel ağrısı basliyo sabah yine ayni haline dönüyo bir hafifleyip bir çoğalması normalmi yoksa hep aynı düzeyde mi gider
Ipek_ozsyhzry Deletedmom138 ben anca yarım saat şekerim fazlası yok :) 😂 yatamıyorum zaten birde böylesi oldu🤦🏻♀️15 gün devam edicez ama çok rahatsız ya valla akıyo fln
Ipek_ozsyhzry derinsvy normal canım rahim genişliyor bebiş buyuyor bende neler çektim orta haftalarda fln benimde göğüslerim ileri doğru şişti çamaşırlarım olmaz oldu şişince ama bazen benimde yumuşamış oluyor bende bunu anlamadım 🤦🏻♀️Çok tecrübesizim bu konuda
Deletedmom138 Ipek_ozsyhzry aynen sabah uyandığımda bacaklarıma popoma kadar akmış yapış yapış iğrenç uyanıyordum 1 ay kullandım eziyetti 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ senin yine 15 gün iyiymiş ☺️☺️
Ipek_ozsyhzry Deletedmom138 ah ah şuan okadar rahatsızım ki ıslak kaşıntı duş almak istiyorum alma dedi doktorum :( ay 15 gün dayanıcam şekerim artık