Cylndrmz Merhaba hanımlar 32+6 günlük hamileyim bebeğimin 3 hafta geride olduğunu öğrendim şuan 1.500 kilo bebeğime giden kan akışı yavaş olduğu için beslenemiyor ve idrarımda protein çok yüksek çıktı. Doktorlar hiçbir şey demiyorlar sadece gözlem altında tutuyorlar bu durumu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor bebeğim nasıl kilo alır çok üzgünüm lütfen yardım edin 😔
Merve_06_ Cylndrmz kan akışı zayıf sa iğne veya hap vermedi mi doktor. Benim de geride ama nedeni belli degil. 😔
Lovebaby123 Cylndrmz Ben de alaZığ depremini yaşadım 😟 çok geçmiş olsun. O tarihte o gün elaZıgda idim . Bugün doğurmaz isem daha bişey olmaz demiştim . Çok korkmuştum .anlayabiliyorum sizi çok. 😕
Lovebaby123 Cylndrmz bende şu an 34+4üm. 34+0 da gittim doktora bizde de bi hafta 10 gün kadar gerilik var dedi. Farklı bi doktora gittim. Daha önce böyle bi durum söylendi mi diye sordu. Olmadığını söyledim. Nst ye falan bağlandım . Nst güzel dedi. Bi hafta kontrol edeyim sen hareketlerini takip et sonra konuşalım dedi. Öyle cuma günü tekrar gideceğim bana gelişim geriliği devam ederse erkenden alırım sinyallerini verdi konuşmasında . 🤷♀️ 3ü bulmaz zayıf bi bebek olacak dedi. Benimde korkum doğunca küvezde kalır diye bu cuma netleşecek durumu işte bende bekliyorum 😟. Yani beslenmeniz ile alakalı ise düzene sokarsanız düzelir. Ama bebeksel kordonsal bişeyse beslenme ile olmuyor maalesef 😕siz üzülmeden beslenmenize dikkat edin temkinli olun. Hareketlerine odaklanın .inşallah sağ Salim hayırlısı ile kucaklarımıza almayı allahım nasip etsin 🙏
Hzr_7714 Cylndrmz 31+5 te 1358 gramdi benimde. Detayliya girdim bir sorun gozukmedi. Yapisi geregi zayif dediler. Keciboynuzu ozu aldim sabah ac karnima 2 yemek kasigi ictim. Hergunde 2 yumurta yedim. Toparladi cok sukur. 36+5 te 2788 gramdi en son.
Kedili_Anne Canım bilgim yok ama gönderin görünsün ve üstte kalsın diye yazıyorum. Çok geçmiş olsun. Stres seviyeni çok yükseltme, burada muz, pekmez, kaşar bebeğe kilo yapıyor diyenleri çok okudum ama yine yaşayan dha iyi bilir.
Aleyalmina Canm sabah sütle muz ye oyle basla güne kahvaltıda 2 haslanmıs yumurta ve peynir gün içinde ceviz badem kuruyemiş bol sut iç ve gece yatmadan once 1 kase yoğurt ve muz ye bende işe yaradı umarm sendede yarar ve kaşar peyniri bol tuket
Cylndrmz Çok teşekkür ederim Elazığ depremini yaşayan biriyim çok stres yaptım hala yapıyorum psikolojim acayip bozuk
Cylndrmz Lovebaby123 hiç iştahım yoktu depremden sonra iyice psikolojim bozuldu hastaneye yattığımdan beri iyi gibiyim ben stresli oldukça içerde dört dönüyor bebeğim oda etkileniyor
Merve_06_ Cylndrmz anladım ben oksapar yada coraspirin demek istemiştim kan akışını hızlandırıyor cunku
Lovebaby123 Cylndrmz tabiki etkileniyor. Etkilenmemek elde değildi zaten biz hemen o gece döndük geldik. Ama 15 gün kendime gelemedim .bebeğinizi düşünün beslenmenize bi an önce odaklanın inşallah toplarsınız . Nesguik deniliyordu burada sütle deneyebilirsiniz
Pembepanterr Hzr_7714 ne güzel inşaAllah bende denicem bunları benim yavrumda kilo alır inşaAllah sizin gibiyiz bizde şuan
Pembepanterr Merve_06_ ben kullanıyorum canım hemde yüksek dozda benim oksapar bendede 3 hafta gerilik var bolca su içmek gerekiyor sanırım ekstadan rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Esrahmet Cylndrmz kefir iç günde 2-3 tane çok besliyor öğün atlama birde idrarında protein çıkmasına doktorlar ne diyo tansiyonunda bir anormallik var mı ??
Esrahmet Cylndrmz bnmde öyleydi gebelik zehirlenmesinden 34.haftada Doğum yapmak zorunda kaldım aman tansiyonun normal olsun bnm tansiyonum 16latdaydı 20yle Doğuma alınmıştım inş düzelirsin en kısa zamanda çok geçmiş olsun
Pembepanterr Cylndrmz aynı durumdayım canım benim bebeğimde 3 hafta geri görünüyor kilosu çok zor anne için böyle bir durumda olmak inşaAllah bebeklerimiz sağlıkla kilo alırda zamanında doğar bolca protein kuruyemiş süt yoğurt yemeye çalış sende belki işe yarar kuzu rabbim işe yarar kılar inşaAllah bizim gibi olan gebelere 🤲🏻
Merve_06_ Pembepanterr bende kullanıyorum ama onla da alakası yok demekki. Herseyi yiyorum suyu da içiyorum ama olmuyor bakalim nasip hersey😔 allah yardımcımız olsun