ycllksa Aysegul_aslnby2008 ben sakız çiğniyorum kuzum valla o beni bir nebze rahatlaıyor bide karbonatı bir su bardağına azıcık koyup suyla karıştırıp içince rahatlatıyor deneyebilirsin
buseyldz35 Aysegul_aslnby2008 Bende de ileri derece reflü var bir tatlı kaşığı toz şekeri ağzında tamamen erimeden yutmaya çalış midedeki asidi alıyor üstünede bir lokma kuru ekmek ye ve bir süre oturarak bekle ben çok faydasını görüyorum 🙏🏻
Zeynep_97 Aysegul_aslnby2008 suan ayni sorun için tamda aglarken burada geziniyordum desem hem midem hem bogazim hem ailemin özlemi af😳😭😭
Miskokulumm Rennie çiğneme tableti o çok rahatlatıyor... elma ve ayva bunlarda iyi geliyor.. midenin çok yandığı zamanlar ise gece iki yastık kullan canım
Ozlmrap Sunshine1 lansor yazdı bana bugün doktor ben de öncesinde nexium vardı arada onu içiyordum yüzyılın icadı 🙂
Sunshine1 Ozlmrap banada pantpas yazdı ama bir çok doktor gebelikte vermiyormuş bu ilacı korktum bıraktım ama midem çok yanıyor yine
Ozlmrap Sunshine1 ya doktorlar bir şeye güveniyorlardır mutlaka diyorum kullanan çok kişi var araştırdım burdan da . Ben sadece yarın başka bir doktora bu iki ilacı kıyaslattırıcam bakalım ne diyecek
Ozlmrap Sunshine1 ya ayrıca İnstagramda güvendiğim bir doktor gönderi paylaşmıştı acı çektiğiniz halde içmediğiniz o mide koruyucular kendinize işkence etmekten başka bir şey değil yazmıştı ne biliyim güveniyorum ya
Azrafatmatuana Aysegul_aslnby2008 hamilesin cnm mecbur cek8ceksin can tasiosun borumu belinde agricak gözünde midendende
Eylulikraninannesi Canım 1 cay kaşığı karbonati bı çay bardağı suyla karistir iç kesin çözüm bende çok çekiyorum bı öyle geciyor
mls23 Aysegul_aslnby2008 eskiler derki bebeği çok saçlı olanın midesinde çok yanma olurmuş gerçeklik payı varmı bilmem 😊
Cigdemmcey Aysegul_aslnby2008 bana rennie iyi gelmişti kaç şişe bitiridim bilemiyourum canım bebeğin saçlanıyordue
kitapkurdu Aysegul_aslnby2008 ayva üstüne tarçın serp azıcık onu da dene. Ben28+6yım daha başlamadı 😑