fuseya16 Merhaba Bursalı hamile anneler kaç haftalık siniz ve hangi hastane doktora gidiyorsunuz. Ben şimdilik İbrahim Avcıya gidiyorum özel muayehanesi var arkadaş tavsiyesiyle daha 6+4 üz.Sizlerden de fikir almak istedim teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız
Balance fuseya16 merhabaaa bende 16 haftalik hamileyim hemeen yan kapisindaki demet haytogluna gidiyorum ve coook memnunum
fuseya16 pyymamm Mehmet beyi bana çok tavsiye eden oldu ikisinin arasında kaldım. Tahlillerinizi oradami yapıyorlar
pyymamm fuseya16 bende memnunum gereksiz test yaptırmıyo canım gerekenleri de oldugu hastanede yaptık . Basladığımda ceylandaydı orda bir iki test yapıldı jimerde de ikili tarama ve detaylı ultrason yapıldı onun dısında test yapılmadı genel rutin kan değerlerim vs sağlık ocağında bakıldı hep mesajla kendine ilettim öyle takip etti
fuseya16 Nurselin11 muayenesi ne kadar ve ilgili mi siz sonlara yaklasmissiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Anneoluyorum93_ Nurselin11 Zynpaltnds elviye hanıma randevu aldım ilk kez gidicem daha 4+4 haftalık, hastne çok güzel temiz de inş iyidir 😁
Casolina Ben tüp bebekle ikizlerime 10+6 haftalık hamileyim soranus tüp bebek merkezi Yrd.Doç.Doktor serbülent orhanere gidiyorum işinin ehli doktor ama konuşmayı pek sevmiyor yinede memnunum başkasına güvenemiyorum
Casolina fuseya16 yakın arkadaşım eylülde doğum yaptı ibrahim beye gitti çok iyi ilgili pozitif bir doktor olduğunu söyledi
fuseya16 Casolina evet iyiliğine diyeceğim yok ama takdir edersiniz ki bi hastaneye bağlı değil. Sezaryen olacağım Allahın izniyle inşallah maddiyat açısını da düşünmem gerekiyor biraz ondan kafamda deli sorular teşekkür ederim
Nurselin11 fuseya16 sanırım normal de 135 tl,kamu indirimi sebebiyle 115 tl muayeneücreti ödüyoruz,ilgili,çok güleryüzlü bir doktor,sadece randevu almak sıkıntı oluyor en az bir hafta önceden almak gerekiyor yoğunluktan dolayı ☺️Amin amin hepimiz inşallah🙏
Asiye1689 21+6 yız kızımla 🌸Doruk hastanesi Fatma Güray’a gidiyorum. Çok titiz ve ilgili bir doktor. Her konuda tane tane anlatıyo, çok ilgili. Çok memnunuz ☺️
fuseya16 Nurselin11 çok teşekkür ederim. Hayat hastanesinin genel olarak doğum doktorlarinin iyi olduğu söylendi
Seda-halil-mehmetalp fuseya16 Merhaba canım bende bursa dan şehir hastanesinde lale dortisik var ama ona her zaman randevu alınmıyo ama özel medicabilde seda eymen bolat var yaklaşık bizde 6 ayligiz minigimle beraber 2 buçuk aydır ona gidiyoruz çok iyi doktor 😊