minikmelegim_ Ozlmece22122 o zaman ben bayagi duzenli kullaniyomuşum boşuna vicdan yapiyomusum bazen unutuyorum decaviti de 😂😂
Ozlmece22122 minikmelegim_ bundan önce iki doğum daha yaptım canım onlarda da fazla kullanmadim hiç bir şey de olmadı şükür takılma ilaca zaten Allah koruyor meleklerimizi,🤗🤗
minikmelegim_ Senarslanceliktas vallahi tok olsa dsha iyi benim icin her an içebilirim. Aç olunca mesela yemekte yogurt yicem o ilc yuzunden yiyemiyorum 😀
minikmelegim_ Hamideersin oo doktor bana 2 saat ara olmasi lazim dedi ki zaten recetede de yaziyo mesela vitaminle kan ilaci arasinda 2saat
ozleem61 Aysegul7 bende sabah ac karnina iciyorum ama migde bulantisi yapiyo kusuyorum hep sizde oluomu ya ?
Esila4549 minikmelegim_ kan ilacı sabah aç al magnezyum tok alınıyor bırı ac bırı tok nasıl peş peşe oluyor
minikmelegim_ Esila4549 kan ilacini gunde iki kez aliyorum bir sabah birde aksam. Gece daha cok kasilma ve agri yasadigim icin doktorum yatmadan once iç dedi o yuzden aksamkiyle catisiyo
Mrvm005 minikmelegim_ ben butun ilaclaromi pespese iciyorum d b12 spreylerini balik yagini kan surubunu magnezyumu ve kan sulandirici ignemi hepsini ayni anda 😊 7 aydir da ayri ayri saat takip etmiyorum acikcasi cok hosnut degilim de ilac icmekten
Perihanvdt minikmelegim_ kan ilacını mutlaka sabah içmen lazım benim dr um kahvaltıdan 1/1,5 saat sonra iç dedi.mide bulantısı yaptığı için başlarda akşam içiyodum dr kesinlikle öyle yapma mide kanaması geçirebilirsin dedi.
Zynpml minikmelegim_ doktorum kesinlikle ayri icmem gerektigini söyledi. Demir hapini kahvaltidan bikac saat sonra portakal veya muz ile almami( bu sekilde aldigimda kesinlikle kabiz yapmiyo) magnesiumuda aksam yada yatmadan al dedi
Mebos minikmelegim_ ben kan ilacını sabah içiyordum öğlen kalsiyum akşamda magnezyum içiyordum tabi hepsini bıraktırdı doktorum artık
Happpm minikmelegim_ canm bende gyno ferro içiyrm ama sabah kahvaltıdan 1-2 saat önce içiyorum magnezyumu da yatmadan önce doktorumda öyle dedi saglık ocagında hekim de öyle dedi