minikmelegim_ Olur mu kizlar? Simdi kan ilacim gyno feron içtim. Yatmadan da içtiğim magnezyum ilacım var. Boyle arka arkaya geliyorlar hep. Bir sorun teskil eder mi?
pyymamm minikmelegim_ kan ilacını sabah ac karnına içmeniz gerekiyo gerci yatmadanda içenler varmıs. Benim ilaclarım cok peşpeşe oluyodu yarım saat arayla falan içseniz zararı olmaz muhtemelen
minikmelegim_ Aysegul7 Busraunverr _zehra_ Polat2706 Busraunverr efermag ilacimin adi :) pyymamm Kan ilacımı sabah wcye kalktigimda iciyorum 2 saat sonra kahvaltimi yapiyorum (sut ve sut urunuyle beraber tuketmemek.amaciyla) doktorum bana gunde 2kez dedi bu yuzden bi sabah bide yatarken iciyorum cunku gun iicnde hep tokum😆 yatarken aç gibi oldugumdan yatarken iciyorum.
ozleem61 Aysegul7 bende sabah ac karnina iciyorum ama migde bulantisi yapiyo kusuyorum hep sizde oluomu ya ?
ozlemoz13 minikmelegim_ kan ilacını sabah akşam içtiğim için benimde akşamki dozu magnezyumumla çok yakın zamanlara denk geliyor ama bugüne kadar bir zararını görmedim
pyymamm minikmelegim_ iki kez içildiğini bilmiyodum ben 🙈😂 arada diğer ilacla biraz zaman olunca zararı dokunmaz ama zaten tahlillerinizde değerler iyi cıkıyosa sorunda yoktur
minikmelegim_ 1dem bende unutuyorum hem vitamin hem kan ilaci hem magnezyum bide reflu surubu 😀 siraya sokmakta zorlaniyorum bazen decaviti icmedigim oluyo
minikmelegim_ pyymamm bugun yazdirdim,bitmişti. saglik ocagindaki doktorum ghnde bir kez dedi bende dedim ki kadin dogumcum 2 kez iç demisti dedim him tamam o zaman dedi :)
1dem minikmelegim_ decaviti bıraktırdı doktorum bana. Şuanda 3 tane var anca içmeye çalışıyorum işte😁
Ozlmece22122 Decavit ve kan ilacı verdi doktor sürekli unutuyorum ve içmek te istemiyorum kan ilacindan sonra çarpıntı oluyor bende de magnezyum verdi ama daha almadım decavit te gün aşırı bazen 3gunde bir kullanıyorum 😏😏
minikmelegim_ Ozlmece22122 o zaman ben bayagi duzenli kullaniyomuşum boşuna vicdan yapiyomusum bazen unutuyorum decaviti de 😂😂
Hamideersin minikmelegim_ ben hepsini pes pese içiyorum kan ilacı ferrum vitamin decavit magnezyum efermag hic bisey olmadı 32+6
minikmelegim_ Hamideersin oo doktor bana 2 saat ara olmasi lazim dedi ki zaten recetede de yaziyo mesela vitaminle kan ilaci arasinda 2saat
minikmelegim_ Senarslanceliktas vallahi tok olsa dsha iyi benim icin her an içebilirim. Aç olunca mesela yemekte yogurt yicem o ilc yuzunden yiyemiyorum 😀