Rabiacimendag Haydi kızlar toplanalım bakalım,Kimler Ağustosta bebişine kavuşcak inşallah 👼🏼 Kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyor ? Biz 16+4 olduk ve 7 ağustos tahmini doğum 🤱🏻
Kubraercan Rabiacimendag bugün 13. Haftama girdim tahmini Ağustos’un son günü benim doğum günümle aynııı 🥳🥳🥳
Doganays15_ Rabiacimendag merhaba Rabiacimendag merhaba benimde 15+1 agustos ama bellide olmaz temmuzda olabılır nasip bakalım 💕
Doradenizlianne 15+ 5 agustos ama ben temmuzda gelir diye dusunuyorum sancilarim erken baslamisti kizimda bu dahada erken gelir diyor doktorum
Minikbirkalp 14+2 olduk ağustos 23 doğumumuz allah nasip ederse eğer olursa babaannemizle doğumgünümüz aynı olucak
Rabiacimendag [silindi] bizde daha belli değil ne yazık ki 😂 iki sefer emin olmamakla birlikte erkek dedi doktorumız ama kesin değil perşembe inşallah kesinleşcek 😍
Kardelen_des 13+5 olduk ikinci gebeliğim hareketlerini net bir şekilde hissetmeye başladım. İlkinde 5.ayımda hissetmiştim
_mrv 17+1 nasipse 3 Ağustos Doğum tarihimiz ama içimden bir ses Temmuz’da doğar o kadar sabredemez diyor 🤗
busracan91 _mrv tam aynıyız seninle günü gününe ☺️ Bana da hep temmuzun sonunda olur gibi geliyo 3 ağustosu beklemez gibi hissediyorum nedense
krktasnihal90 Merhaba 13+6 20 Ağustos gibi doğum olur diye düşünüyorum sezaryen olacak çarşamba cinsiyet öğrencem inşallah
Mryslny Semraaaaa 3.bnm doğum sezeryan yine normal gününden 10gün önce alıyorlar. 1.den beri sezeryan ile devam ediyoruz.
Rabiacimendag Ssnnrrcc en son 28 ocakta gitttim doktora o zaman 12+ 5ti canım perşembe kontrlomüz var bakalım benimle aynı mı gidiyor görcez 😊