Yaren2019 Arkadaşlar merhaba 24 haftalıgım ve normalde akıntım oluyordu ama bugün su gibi geliyor ve idrar kaçırmış gibi çamaşırım ıslanmış sebebi ne olabilir napmam lazım yardımcı olur musunuz
ozlemoz13 Yaren2019 doktoruna mutlaka ulaş bence de canım bilmesinde fayda var ama benim de başıma geldi 26 haftalığım enfeksiyondan da olabiliyor fitil kullandım geçti şuanda
EbruIrmakAhmet Yaren2019 bende 24 haftalığım bendede oluyo canım su gibi ıslanıyo çamaşırım bi çok kişiden duyuyorum normal sanırım
Elif1717 Benim de öyle daha bugün kontrole gittim doktor nemden de olabilir dedi ayrıca normalmiş bu haftalarda
Yaren2019 Elif1717 evet canım acaba nem de mi dedim bacak aram terliyor soba sıcak yandıgı için bu şekilde evlenmeden önce de akıntım oluyordu normal dir inşallah
Yaren2019 ozlemoz13 bende enfeksiyon mu acaba diye tahlil vereceğim yarın canım peki yanma oluyor mu enfeksiyon da
ozlemoz13 Yaren2019 canım bende yanma yoktu, çok yüksek çıkmadı bende ama yine de ilerlememesi için fitil verdi doktorum. Bence de ver en azından için rahatlar
Yaren2019 ozlemoz13 aynen bende de yanma yok enfeksiyonda yanma olur sanıyordum Aman inşallah enfeksiyondur başka bişe olmasında
ozlemoz13 Yaren2019 evet olur olmadık yerde geliyordu gün içerisinde, çok korkmuştum bende ama sen yine de mutlaka doktoruna sor ve tahlillerini yaptır canım ne olur ne olmaz
Yaren2019 Masalsi benim de normalde normal akıntıydı hani su gibi olmayan ve arada oluyordu ama bugün avuç içi kadar ıslanmış su gbi gördüm çamaşırımda