Bebibebi Duyguslabebegi bn 24 haftalığım biberonları indirimden aldım bi kaç tane zıbın aldım başka bişey yok daha martta başlayacam
Melihafurkan Bende 24 haftaligim herseyi aldım hem bebeğin hemde kendiminkini yıkadım utuledim hatta hastane çantasını bile hazırladım.
hulya4627 19 haftalığız bizde cinsiyeti geçen hafta netleşti ufak ufak ağırlaşmadan başlicaz artık alışverişe hayırlısı ile
__meczup__ Doğum temmuzda inşallah da ben sadece fanlı ısıtıcı aldım yaz günü bile olsa banyo yaptırırken odanın ısısını yükseltmek gerek diye başka da bir şey almadık babanne annanne örgü örüyor bende örüyorum bir şeyler ama cok heyecan verici onun için hazırlık yapmak rabbim kucaklarimiza almayı da nasip etsin. İnşallah Nisanin ortasında ramazandan önce kıyafet alışverişine çıkalım diyoruz. Bayramdan sonrada ev temizliği odasını alıp hazırlama kıyafetlerini yıkayıp ütüleme çantayı hazırlama derken inşallah zaman hızlı geçer ve kızıma kavuşurum hayırlısı ve Allah'ın izniyle.. ilk bebeğim 19+1 deyim
asmitaskiran 25 haftalığız tüüm kıyafet ve emzik alışverişim bitti 😂🙈 sadece 0-1 ay ve hastane çıkışlarımı almadım. Onları da bu ay içinde alacağım. Gelecek ay da bebek odası alışverişi bez ıslak mendil vs alınacak inşallah 8. ayda hepsi bitmiş olur.
Duyguslabebegi asmitaskiran ay maşallah ne güzel yapmışsınız bende 22. Haftadayım bidahaki ay başı almaya başlayacağım inşallah. ❤️
Kbr2301 Duyguslabebegi 21 haftalığım bebek arabası, puset, beşiği,emzik, hastane cıkısı, alt üst bır takım kıyafet , çorap aldık sımdılık haftasonuda kıyafetlerı ıcın alısverıse gıdecegım 🥰
Rumis Duyguslabebegi 24 haftalığız. Bebek arabası ve parça parça biberon, emzik, battaniye, banyo seti, hastane çıkışı felan aldık.2 hafta sonra alışverişe cikicam inşallah çoğunu alırım diye düşünüyorum 😍👧🌸
Smile18 Haftadayız 🐣 yenidoğan 5 Lİ takım aldım 2 tane. Alt açma, Puset örtüsü, 2 yazlık zıbın aldım şimdilik marttan sonra hepsi biter inşallah 😊 Bu arada emzik vermeyi düşünüyor musunuz hangi marka iyi😊
Gamzedngdn Smile18 ben henüz araştırma kısmındayım çünkü eşimle birlikte çalışıyoruz emzik alışsa rahat ederim. Bibs marka yada philıps avent in yenidoğan uyumlu olanları hakkında güzel yorumlar okudum anne memesiyle de uyumluymuş bu yüzden memeyi de bırakmıyormuş iki marka da ama henüz almadım ☺️
Dibeee Duyguslabebegi 22 haftalıgım ben e bebegin indirimi vardi tekstilde 12 subatta ozaman aldım Herseyin canım zıbın tulum altüst takım agız mendili kundak eldiven corap VS cok uygunsa geldi kızımda bikaç bişey aldım aynı gün kızımdan kalanlarda var simdi ikinci olan ama ara renkleri kullanırım oglandada Allah giydirmeye nasıp etsin bence yavas yavas al eksik bitmiyor sonra birden yükleniliyor
Zynq Duyguslabebegi 19 + 2’yim , henüz bir şey almadım, bir kaç hediye geldi o kadar. Detaylı ultrasonu hayırlısıyla atlattıktan sonra başlamayı düşünüyorum. Aklım hep onda nedense, zaman bi geçse de yaptırsak 😔