Duyguslabebegi Merhaba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim henüz hiç bir şey almadım. Birşeyler alanlar var mı merak ettim 🥰
glnur90 Duyguslabebegi 24+1 Allah nasip ederse haziran da doğum. Daha bişey almadım. Kardeşim hastane çıkışı, zıbın ve takım elbise almış hediye olarak. Beşik abimde alıcam. Bu hafta içinde araba ve bakım seti almayı düşünüyorum. Yavaştan başlarız
Gamzedngdn Duyguslabebegi 22 hafta olcaz bizde bu gece 3 takım yenidoğan 5 6 tane zıbın aldım sadece yavaş yavaş başlarız artık önümüzdeki ay henüz mevsimlikler ilgimi çekmedi 😃
Duyguslabebegi Alcanip maşallah 🙏🏼Bende Mart başı almaya başlarım inş benim de Haziran sonu Doğum Allah nasip ederse 🙏🏼❤️
Betusella Duyguslabebegi 19+3 üm evde giyilecek kıyafetler aldım zıbın tulum vs tarzı. Arkadaşım mustelanın bebek bakım setini almış sağolsun. Öyle yavas yavaş başlıyoruz acıkcası 😊 cok güzel duygular 😊
Canparcam_2 Duyguslabebegi bende 20 haftalığım bu ay sonu kontrolüm var gittiğimde bebeğime yavaş yavaş bişeyler almayı düşünüyorum doğumum temmuzda olur Allah kısmet ederse.
Kvlkgzmerhn 21 haftaligim bende 7 8 zıbın 2 3 takim aldim sadece agiz mendili emzik biberon nolur nolmaz djyr aldim😌
Busemelisa 18+3 haftaligim kiyafet olarak her şeyini aldim zaten cok onceden de icime dogmus gibi begendigim indirimde olan zibin alt pijamalari hamilelik öncesi almıştım. Sadece sampuan kremler losyonlar kıyafet harici seyler ve besikle anakucagimiz kaldi. Bu arada hep pembe almistim 😂 Eger oglumuz olsaydi alacaktik.. Ve yavas yavas alin derim sonrasinda sicak hava zor nefes almak derken gezecegimi bile sanmiyordum.
Zuzum577 Bu arada 24 haftaligim Kiyafetini aldim hastane cikisini aldim besiyini aldim yorganini falan hepsini aldim bi iki eksiyim var bide 30 haftada yikayip utluycem bu kadar
Tucem 18+3 um bebek arabası,telsiz,süt sağma makinesini aldım😊 Kızımdan kalan park yatak,mama sandalyesi var 😊 Anne yani besigimiz hediye geldi💕 Kıyafet,bakım seti,banyo seti gibi şeyler kaldı,😊
Bhrali_43 Bizde 24+2 haftalığız. Odası puseti oturagı tamam geriye küçük eşyaları kaldı oda yavaş yavaş halolur inşallah 🙃