Sevda1990 Kiz yada erkek koymak istedigiz isimler ve nedenleri.. Kiz dediler bi ara bana Amine düsündüm Erkek olursada Yagiz istiyorum...☺Hayirlisi olsun😘
cimennbayann Sevda1990 bizde Elif Zeynep koycaz inşallah bebeğimizin ismini Elif gibi dimdik olsun Diye Zeynep’te peygamber efendimizin torunu ve kızının ismi İslami bir isim olsun istedim ahirette hem baba adı hemde kendi adımızla çağırılacagımız için peygamber efendimiz anlamı güzel olan isimler koyulmasını söylemiş
Eceee Sevda1990 bizim oğlumuz olcak inşallah 😍 adını Mustafa Çınar koyacağız eğer kızımız olsaydı miray olcaktı 🤗😍
Blgoez Sevda1990 Bizde esimle Amine Elif koymaya karar verdik 3 hafta kaldı kızıma kavuşmama inşAllah 😊
Naz1989 Benimde oğluşum oluyor AREL'im allahım hepimize sağlıkla bir solukta almayı nasip etsin inşallh ❤
Sevda1990 Naz1989 amin degisik bir isim duymadim hic hayirlisi olsun allah kurtarsin hepimizi tsk ederim
Gltnerylmaz İsim seçmek çok zor gerçekten🤔 erkek için Ensar ve Keremi düşündüm. Kız için Nil, Aden, Ahsen, revna, bükre,tanem. Kızda seçenek çok sanki 🤩😁 Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
Sevda1990 Gltnerylmaz Amin hepimizi bi avazda kurtarsin zor gercekten bir ömür tasiyacak aslinda cocugunuzun adinada karar vermis oluyoruz dikkatle ve özenle secilme isim cok kolay olsada cok büyük bisey tabiki bu benim fikrim tsk ederim paylastiniz icin
Cancan Gltnerylmaz biz Ahsen koymayı düşünüyoruz. Baktığın zaman şuanki modern isimlerde hep bir anlamı kötü olabiliyor. Riske girmemek gerek diye düşündük.
Naz1989 Sevda1990 amin tatlımm arel Türkçe kökenli bir isim temiz pak kimse anlamını taşıyor istnbl arel üniversitesinden esinlenerek aklıma geldi çokta sevdik ❤😉
Minikpirincim cimennbayann 😍 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Nacizane bir yorumum olacak. Zeynep ismi anlami icin guzel olmus ismi ile musemma olur insallah. Ama elif koymayi pek uygun gormuyorlar bir anlami yok bir harf oldugu icin. Arkadasim koyacakti koymadim. Yine de siz bilirsiniz en guzelini onun icin 😍🤗
Sevda1990 Eceee Eceee Cinar ismini bende düsündüm ama internete sacma sapan seyler yazilmis teresütte kaldim hayirlisi olsun