Bsgs Dolunayto bende 27 deyim iste 11 ikisde .. bendemi 32 de gitsem.. ikide bi ölcuolar stresten tansyonum cikior.🙈
Bsgs Dolunayto sizin doktorun ucreti ne kadardi ve nerede :) guler yuzlumu rahatlatici tüm doktorlar gezeceğim ... 😅
Dolunayto Bsgs bostancıda central hospital cengizhan kolata çok da tecrübeli bir doktor öneririm kesinlikle
Dolunayto Bsgs bana kendi doktorum bu durumu söylememişti bile aniden rahatsızlanınca işyerine yakın bi doktora gittim o dedi böbreklerde genişleme var sonra kendi doktoruma söyledim baktı önemsiz dedi 25 dk sonra baksak mm ler farklı çıkar ve birçok bebekte özellikle erkek bebekte görülür dedi hiç önemsemedi bile 32. Haftada ben sordum ne durumda böbrekler diye normal dedi
Bsgs Dolunayto sgk var evet memurum . 300 iyimis zaten fazlaca oduyoyum moral bozup geliorm alcam ins randevu bize uzak ama napayim en azindan icim rahat eder .. 11 mm benim ondan belki cok der bilmiorm belkide dedigiz gibi o anki duruma gorede olcum deisiyor. Bi dogsada su gunleri unutsam :)
Dolunayto Bsgs kesinlikle gidin öneririm sırf boluda bir hastanede 2.000 doğum yaptırmış Cengizhan kolata diğer doktorlardan çok farklı para kazanmk için gereksiz testler yaptırmaz görmüş geçirmiş asker kökenli bir doktor
Tosbikella tuba-ozdogan bebeğinizin durumu nedir böbrek gennişlemesi geçti mi Bsgs bebeğiniz nasıl oldu böbreği vs
Emk5341 Benim de kızımda var. Normal ultrasonda çıktı sonra detaylıya gittim orda da gözüktü. 6 mm olmuş bi böbreği. Ama endişe edilecek bir durum yok, çok sık karşılaşılan bir durum dedi doktorlar. Ben de onlara güvendim.
Elifdan Emk5341 son durum hakkında bilgi verebilir misiniz? Geçti mi? Benimde çıktı ama yinede endişeliyim
Dolunayto Dolunayto ben de ne üzülmüştüm 2 ay internetlerde okumadığım yer kalmadı içim içimi yedi sürekli zar zor bi çocuk sahibi olucam bir de bu çıktı diye ne üzülmüştüm o yüzden çok iyi anlıyorum sizi
Bsgs Dolunayto aynen 2 yil bekledim hep tek cizgi gordum tup bebek icin randevu aldim bahceviden o ay oldu oglum ciglik sesimize komsular geldi . Midem bile bulanmadi 20. Haftaya kadar hep bebek elbisesi bakiodum internetten simdi kontrola gitmeye ayagim geri geri gidiyor . Korkuorm. Doktor bi diyor buyurse erken alirim bi diyor ilerlerse sivisi azalir bi diyor erken olursa komplikasyon olur ...öylece dinlioz eşimle.. bi gunde moral vereyim herkeste var diyeyim sevinsin zavallilar demiyor .
Bsgs tuba-ozdogan geç deil ne kadar kalsa o kadar iyi :). Artik sezeryani da gec aliolar . Bobreklere baktimi ?
tuba-ozdogan Bsgs inşallah oledır kuzum benım ahrılsrım cok o kafar durmaz dıe korkuyorum bobreklere bakıldı buyume olmamıs sabıt dedı buda guzel haber 😍😍
Bsgs tuba-ozdogan prof. Dr. Abdurrahman önen i taniosundur böbrek genislmesi konusunda dünya literaturune yeni bi siniflandirma katmis bi adam onla konustum.. 11 .. 12 .. nerdeyse normal dedi senin haftana gore ozellikle.:)) Yani hic aklina bile getirme.. doguma odaklan keyfini cikar ..bize de dua et bizim buyumede dursun .. 😘 benimde pazartesi kontrol .. hic gidesim yok :)