0623-okay Kızlar 32 haftalık hamişim oglumnolacak Allahın izniyle programa göre 1400 gram 42 santim olması gerekiyor diyor ama benim oğlum 1800 gr ve 42 cm sizce iri bi bebek mi olacak 🤔 normal doğuma engel olur mu ? 😶😍
Tuba_27 0623-okay merhaba cnm bence iri bebek olmaz benimde 29+5te 1450 gramdı zaten program alt seviyeyi baz alıyo sanırım perşembe günü benim de kontrolüm var çok merak ediyorum kaç kilo🤭
Kerem-inannesi 0623-okay bende bugün doktora gittim 31+2 haftalik gebeyim ve bebegimin 42 cm 1830 gram olduğunu söyledi doktorum
0623-okay Pyrzefem normal doğumdan aşırı korkuyorum ama normal olsun istiyorum insallah çok iri olmaz oğluş😂 gerçi ana hem iri hem uzun baba da uzun merak icerisindeyim 😍😍
Pyrzefem 0623-okay Korkma canim oglumu normal dogumla dogurdum oyle anlatildigi gibi korkunc bisey degil sadece sanciyi karsilamayi iyi ogren bol bol nefes egzersizi yap
0623-okay SnmTt o zaman bu program kandırıyor bizi ohh normal ise tamam sorun yok zaten yarın kontrolum var 😍
SnmTt 0623-okay evet evet çok normal sıkıntı yok maşallah😌 ben bi kaç kitaptan takip ediyorum kilosunu 🙂
0623-okay Tuba_27 😍 her gidişim ayrı bi heyecan nasıl güzel bir duygu bide su korkuyu yenebilsem canımın nazikligi fazla var galiba aşırı doğum korkusu var 😶😶
Tuba_27 0623-okay korkma canm benim ikinci hamileliğim benim ilkte kolay Bi doğum geçirmedim ama Rabbim yardımcı oluyo ve bebeğin ilk doğdu an bütün acılar korkular bütün kötü şeyler kaybolup gidiyor merak etme Rabbim yardımcımız olsun inşallah heyecanla bekliyoruz bizde ☺️
0623-okay Mucizemmm00 hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı olsunlar da sezeryan istemiyorum çünkü zaten kilolu biriyim sezeryandan sonra kiloyu atamama korkusu var 😏
0623-okay Pyrzefem evhamliyim biraz sanırım hafta ilerledikce hareketlerde azalma olur değil mi bugün bi kaç kere hareket etti sadece
0623-okay Tuba_27 ne derler korkunun ecele faydası yok girdiği gibi çıksa keşke 🤣🤣 hayırlısı tabi ki Rabbim bi avazda kurtarsın bütün anne adaylarını kimsenin kucağı boş kalmasın 🤲🏼❤
Tilbedere Benm doktorumda normalden önde gidiyor kilosu dedi ama bakalm doğarken kaç kilo olacak oğlum🥰 ilk hamilelğim normal doğum istiyorum ama hiç yaşamadığım bir an olduğu içinde düşününce çok heyecanlanıyorum
0623-okay Tilbedere aynen tatlım işte ilk olduğundan benimde hem korku hem heyecan var karambole denk gelir nasıl doğurduğunu bilemezsin diyolar da işte elimizin altında internet var herşeyi görüp izleyebiliyoruz 😂😂
0623-okay elifnurdeniz ohh maşallah benim oğlan yine iyiymiş o zaman dönmüs mü canım bana döndüğünü söylemişti doktor kafası şuan tam sağ kasigimin oralarda
Tilbedere 0623-okay evet bende sürekli izliyorum okuyorum ama bir türlü gözümde canlandırmıyorum nasıl olacağını😄
Kerem-inannesi 0623-okay gelişimi gayet güzel dedi bende bilmediğim icin az geldi bana sanki normal mi deyince az degil hatta ortalamanın bi tık üstünde kilosu ama bi sıkıntısı yok dedi