Mebos Seferdeniz1 şimdi hareket etmiyor sorun orda acıtmasına yeri geldiğinde tabiki acıtıyor ama 4 5 saattir hareketsiz endişelendim
elifnurdeniz Mebos bazen benimkide uzun süre hareket etmiyor uyuduğunu düşünüyorum kontrollerimde bir sıkıntı yok çünkü
elifnurdeniz Serap0733 evet canım çarşamba tekrar gidicem bir sonraki hafta çatı kontrolünü yapacakmış
Mebos elifnurdeniz bizimde yok çok şükür ama bu kadar saat uyumaz diye düşünüyorum çünki bu saatlerde duramazdı ne bilim korktum
elifnurdeniz Mebos pozisyon değiştir canım soluna yat bide öyle dinle bakalım, bazen ben elimle dürtüyorum ayaklarını 😂
Mebos elifnurdeniz yedim yemezmiyim sanki yavaş yavaş ediyor gibi ama sanırım kasılıyor sertleşir gibi anlamadım 🙈
Cz34 Ben çok fazla yürüyorum ve yürüdüm bu zamana kadar kasık ağrımda her zaman oldu topal oldum resmen bi kerede çok yürümekten ama yinede yürüdüm doğumum kolay olması için mecbur ☺️
elifnurdeniz Serap0733 inşallah normal yapabiliriz ya, sezaryen biraz gözümü korkutuyor ama bebişim de iri normalde biraz korkutuyor üf herseyden korkuyom 😂
aleyna-04 elifnurdeniz 35+4 üm ama bebek hep midemin altında karnımın aşağısı sanki bomboş bilidiğiniz yaşlıalrın ki gibi sallanıo yukarısı ama taş gibi . benimde ama sırt ve kasık ağrım hiç geçmiyorr :((
Cz34 elifnurdeniz kız yap yap ağrıların olmasıda iyi normal doğum yapıcaksan dua ediceksin yürüdüğüne ben yürümesemde evde sürekli iş yapıyorum mesela hep iş ☺️
elifnurdeniz Cz34 evet doktorum ağrılarının olması iyi bişey dedi, burda birkaç kişi yürüme o kadar falan dedi de doktorumda tersini söyledi bol bol yürü pilates topunda hareketler yap perine masajına başla dedi :))