Serap0733 elifnurdeniz 🥰o zaman kılo aldırcak şeyleri yeme zaten iyi bence kılosu doguma kadr alır iyice 3.5 u geçmesin
Melek0330 Serap0733 derlerdi de inanmazdım son günlerin çok kötü olur senin diye çünkü başlarda çok enerjiktim kendini fazla yorma dediler ama ben hiç dinlemedim 😥😥😥
Serap0733 Melek0330 😏ben de ınanmazdım ama halime şükür ben iyiym ya ben yenı yenı agırlaşıyorm mıllet 28de agırlaştım agrıdan ölüyorm falan diyorlar
Melek0330 Serap0733 ben 28 haftalıkken yeni evime taşındım ve gece 2 ye kadar ev temizliyordum şuanda 35 haftaligim oturup kalkarken çok zorlanıyorum
Seferdeniz1 elifnurdeniz evet bende karnım gidecek mi hamile pantolonu değil dar kot giyecek miyim yüz üstü yatacak mıyım diye bekliyorum ama benim daha 35.hafta 37 de izne ayrılınca her an gelebilir bebeğim çok hareketli zaten 🥰
Usluglhn Seferdeniz1 resim yok ama alt karin kismi iyice asagida bebek bas asagi dondugunden beri asagida baski artti. Mesela otururken bacaklarimi tam acip oturuyorum ve yanda tutuyorum bacaklarimi. Belki sizde oyle anlayabilirsiniz
Seferdeniz1 Usluglhn evet bende iş yerinde sandalyede oturmakta zorlanıyorum bacaklarımı açıyorum benim de 34 de aşağıya çevirmişti kafayı ama göbeğim bana yukarda geliyordu 🤷🏼♀️ Bide 10 dk da bi vc deyim vc gidip abdest alıyorum namazı zor kulüp hemen bitiminde yine vc gidiyorum
Usluglhn Seferdeniz1 bebek asagi indikce tuvalete gitme araligi daha da kisaliyor. Ben yapiyorum cikmadan tekrar geliyor 🤦🏻♀️ resmen kafasi kasiklarim da hissediyorum
Mebos Yaaa ne diycem kızlar 35+4 olduk bugün bir kaç saat önce duşa girdik çıktım ama duştan beri kızı. Sanki düzgün hareket etmedi sizdede oluyormu yeri daraldığı içinmi acaba bıcır bıcırdı normalde
Mebos Seferdeniz1 şimdi hareket etmiyor sorun orda acıtmasına yeri geldiğinde tabiki acıtıyor ama 4 5 saattir hareketsiz endişelendim