Kubrnr3 elifnurdeniz inan onun ıcın yapıyorum yoksa yapmam ıstek sıfır bıde prıme msj varmı onu denıyesjm var senın haftalarına geleyımde
elifnurdeniz Kubrnr3 ya bende istiyorum perine masajını ama çok zor oluyor ya denedim birinin yapması lazım ama eşime de yaptıramam utanırım ya :(
Mayqueen_16 elifnurdeniz ben de yürüyüş iyi geliyor diye resmen 13 bin adımları tamamladım. Doktora gittiğimde hem ben hem de bebeğim kilo kaybetmişti. Şimdi doktor istirahat verdi, Doğuma kadar. Doktorunuzdan habersiz lütfen hiç bişi yapmayın 😪 sonra üzülen biz oluyoruz
elifnurdeniz Mayqueen_16 13 bin adım çokmuş ya, normalde zorlamazda hamilelikte çok bence 5-6 bin yeterli geçmiş olsun canım
Kubrnr3 Mayqueen_16 aynenn daha merdıven cıkmadım onuda yaparsam dogurum herhald cok aşada hıssedıyorum
Seferdeniz1 elifnurdeniz aynen yürümek bile çok zor ama çalışmaya devam ediyorum sonraya iznim kalsın diye .gece yan yatınca bacağım uyuşuyor hayırlısıyla sağlıkla gelsinler zamanında.kendimi 3 yoldur hamile gibi hissediyorum.karnım hep böyle gibi
elifnurdeniz Seferdeniz1 bende öyleyim eskiden vücudum nasıldı nasıl nefes alıyordum oturup kalkıyordum hepsini unuttum artık doğurmak istiyorum :( çalışıyor olman bi bakıma güzel ama canım hareketlilik iyi abartmamak şartıyla
Usluglhn Seferdeniz1 resim yok ama alt karin kismi iyice asagida bebek bas asagi dondugunden beri asagida baski artti. Mesela otururken bacaklarimi tam acip oturuyorum ve yanda tutuyorum bacaklarimi. Belki sizde oyle anlayabilirsiniz
elifnurdeniz Buse62 hergün markete gidip geliyorum yarım saat falan yürümüş oluyorum zaten aslında onun dışında çıkmama gerek kalmaz artık
Kubrnr3 elifnurdeniz ben kocaya yaptıracam mecbur bıde bgun mıde bulantım var yaaa bıde cok oynuyor normal mi ki
elifnurdeniz Esnn ay benimde sağ, bide kramp girdikten sonra 3 gün aynı yer ağrı yapıyor sende de oluyor mu üstüne basamıyorum
Seferdeniz1 elifnurdeniz evet bende karnım gidecek mi hamile pantolonu değil dar kot giyecek miyim yüz üstü yatacak mıyım diye bekliyorum ama benim daha 35.hafta 37 de izne ayrılınca her an gelebilir bebeğim çok hareketli zaten 🥰
Serap0733 elifnurdeniz rüyalarımda doğuruyorm :) ee nasılsın agrı sızı var mı ben iyiyim şükür arada belim ağrıyor
Esnn elifnurdeniz benım o an zor oluyo sonra uzamıyo agrısı ama çok yürüyünce yolda kalıyorum agrıdan
elifnurdeniz Esnn benimde gece uyurken giriyor kramp ovalıyorum geçiyor ama daha sonra kramp giren yer ağrıyor üstüne basamıyorum, yürüyüşlerde falan problem olmuyor. doğurmamız lazım artık :)
elifnurdeniz Kubrnr3 benimde bazen bulantım oluyor, benimkide çok hareketli bu ara normaldir bence zaten hareketli olması sağlıklı olduğu anlamına gelir
elifnurdeniz Serap0733 sana yapma dedim bugün ben evi temizledim baştan aşağı 😂 vajinamda ağrı var kemiklerim ağrıyor sanki oturup kalkamıyorum valla sen nasılsın :)