perihankrkya Gizem3410 ayy bizde görürüz inşallah o haftaları ayları 😊ben perşembe günü 4 aylık olucam inşallah ALLAH ım izin verirse ama hemen doğursam diyorum öpe öpe sevsem diyorum ya😙😊
Ozlmece22122 perihankrkya 15+6 dayım canım bende dayanamayıp başka hastanede kontrole gidiyorum 😁 aylık kontrolü bekleyemiyorum 😁😁 sizinki utangaç sanırım benimki gösterdi cinsiyeti ayın 6sinda aylık kontrole gidicem yine dün gitmiştim başka hastaneye ama olsun😁😁😁
RuzgarsMommy Evet yaa ayda bir bekle bekle gecmiyor neyse bisey kalmadi bu cumartesi görcez 16 oluyor bizde 11 de söylediği cinsiyet değişmiş mi ayni mi emin olcaz 😁
bilaloguzunannesi perihankrkya 24+5 haftalığız çok heyecanlanıyorum aydan aya gidiyoruz doktora arada gitmek istiyorum 😍😍
Deryadgm perihankrkya bende bugün 1 ay üzerine gittim 17 haftalığım sanırım bütün anneler aynı bende haftada 1 gitsem keşke diyorum bende özlüyorum merak ediyorum sağlığını🥰
Sinemneset perihankrkya ya ben ben yemin ederim aç karnına gittim doktora sabahın köründe heyecandan tansiyonum 12 ye çıktı şimdi haftaya kontrolüm o kadar heyecanlanıyorum kii