NurEto DiplomaliEvHanimi kuzun hastanedeydim şimdi gördüm çok az da olsa silik çizgi var sanki ama test vermelisin kuzum hadi inş 💕🤲
Kbra7777 DiplomaliEvHanimi inan ki senin postları heyecanla açıyorum hadi İnşallah canım benim güzel haberlerini bekliyorum 💜
DiplomaliEvHanimi Kbra7777 insallah canim 1yl.oldu tam gebeligimi ogreneli o gunden beri bu 2.cizgiyinilkkez gordum 😢
DiplomaliEvHanimi Yello inaallah canim suan gorunuyo elimde. Ama iste o resimler ilk 15dakka icinde ins yanilmaz 🤭💋
DiplomaliEvHanimi https://imgyukle.com/i/nvLz3n 🙏İnsallah yanlış görmüyorumdur ve igne etkisi değildir
htcmuhammed DiplomaliEvHanimi insaAllah hamilesindir kuzum her dua edişimde aana da ediyorum insaAllah o sevinçi tkrr yasarsin sana bebisin tutunur hayirlisiyla hbrdar et
tugciikkk DiplomaliEvHanimi sanki çok silik görünüyor , 15 dakika sonra mi cıktı ikinci çizgi. 5 dk dan sonra çıkarsa gerçek değildir diye biliyorum ama istersen kan ver
Mehtapakgl DiplomaliEvHanimi canım git acile ya çarşambaya kadar nasıl bekliceksin. İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum bende 12. Günde hiç bir şey kalmıyordu.
DiplomaliEvHanimi tugciikkk randevum o gun 😆 Doktr bugun yap test dedi zatn ama bn 1,2gun daha dursun dedim ama dyanamadim ins dgrudurda yeniden dogariz bugun 🎂