Leyla508 Irmaks instigramda papilion dıye site var guzel lohusa pijamaları var çokta uygun bi bakın isterseniz
Durkayaelmas Irmaks dagi suanda indirimde ben lohusa takimini 480e almistim simdi yarisina dusmus gecelikte alicam oda yari fiyatida sitesine bakablirsiniz
Ece-Alp Irmaks mağazaları da var AVM’lerde dilerseniz oradan bakın. Ben mağazadan aldım indirimler aynıydı.
Ask_H Irmaks aynen canım zor tabi herşey de ateş pahası Rabbim hepimizn yardımcısı olsun 🤲🏻Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Nursonunbu Irmaks valla ben 2 takım pentiden aldım bi takımda Lcw aldım çok yumuşaklar ve önleri hemen açılıyo cicili bicili şeyler sevmediğim için öyle aldım
Degisken Ben marka olarak değil de model olarak öneride bulunayım sezaryen olmuştum elbise olarak bir gecelik almıştım düğmeli. Altına sadece depend. Çok kolayıma gelmişti pijamadan rahattı.birde tek gecelik yetmişti hastane için.
SevdaTrkl Irmaks Bende lohusa sitelerine baktım hep dantelli falan tarzım olmayan şeyler o yüzden buralardan yaptım 😂 niye bulamıyosun ki sen
Irmaks SevdaTrkl bende dantel vs otarz sewmiyorum duz mavi renk bi pijama takimi istiyorum ama baktigim cogu sitede renk yok varsada beden yok cnm bazilarida maddiyatimin uzerinde ole yani
Canan09 edatmr emzirme için ayrı bölümü var kaldırıyorsun direk içinde sütyen askısıyla penye dikmişler emzirme geceliği die geçiyor
edatmr Canan09 tüh yaa😔 o kısmından emin olamadığım için almadım çok da hoşuma gitmişti beden kalmamış şimdi de
Poncigim2508 https://imgyukle.com/i/nz3nSQ bende bundan aldım lcw den bir tane daha düğmeli alcam yeter lohusa takımı almıcam gerek yok 😂