Seyma_Eren Irmaks suwenden aldım canım önden düğmeli iki takım kumaşları çok güzel geldi tavsiye ederim
Irmaks Seyma_Eren bircok kisi orayi oneriyor ama ben erkek annesi olucagim icin pempe olsun istemedim mavis olsun istedim oda yukk bitane var oda bedensiz ay ne sansizim ya☹☹
Irmaks Ask_H olmazsa bende ole yapacam daha bulamazsam pazardan alaxam artik haebi cok zormus su eksikleri tamamlamak ya😔
Ask_H Irmaks aynen canım zor tabi herşey de ateş pahası Rabbim hepimizn yardımcısı olsun 🤲🏻Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah
Pitircikk Irmaks canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben de suwen in internet sitesinde bulamamıştım tükenmiş görünüyordu beyaz takım sonra şans eseri yol üstünde mağazasını gördüm yoktur ama bi bakayım dedim mağazada vardı 😄 yakınlarında varsa mağazası belki bulabilirsin
Sevdaturhann Irmaks lc waikikiye bakin hem uygun hemde guzel pijama takimi gecelikler var gecen sene mayista dogum yptim ordan aldim takimlarimo:)
edatmr Canan09 peki geceliği parçalı gibi görünüyor emzirme durumu için öyle birşey var mı önü düz mü internet teki fotoda belli değil de 🙊
Canan09 edatmr emzirme için ayrı bölümü var kaldırıyorsun direk içinde sütyen askısıyla penye dikmişler emzirme geceliği die geçiyor
Oktuayela Irmaks benimde doğum nasipse mayıs da ama henüz erken değilmi ? Ya da ben mi çok ağır davranıyorum . İlk gebeliğim
Meren429 Irmaks ben trendyoldan aldim² takim. Dugmeli pijama takimi diye aratrsaniz cikar cok guzeller
Glten Irmaks pijamaekseni_ceyiz_evgiyim_ diye bir sayfa var instagramda ben ordan aldım iki takım 260 TL ye geldi ürün kısa zamanda ve çok kaliteli bende çok araştırdım lohusaya girdiği için insanlar hep kullanmak istiyor gerçekten burası çok uygun
Pitircikk Irmaks canım ben indirimdeyken suwen den aldım, pijama takımı , gecelik ve sabahlık hepsi 220 tl ye geldi %70 indirim vardı devam ediyor mu bilmiyorum 🤷🏻♀️