Oznurrb sabah kahvaltısında 2 tane haşlanmış yumurta ,yeşil zeytin , siyah zeytin, közlenmiş kırmızı biber yoksa yeşil biber, dereotu, roka, maydanoz, taze nane , (yeşilliklere zeytin yağı döküyorum ) Peynir çeşitleri (beyaz,kaşar, burgu, topi), 1 kaşık da yoğurt yiyorum. Yoğurt yemek istemezsem bi kaç kaşık suyunu içiyorum yeşillikler yumurtayı bastırıyor yumurta doyuruyor hepsinden birer parça yemeye çalışıyorum hatta peyniri hiç sevmem birsürü çeşit aldım yiyeyim diye suyla yutuyorum 😒 2 saat sonra da nesguikli yarım litre süt içiyorum 😅 sütten 2 saat sonra da meyve yiyorum sonra eşim işten gelince akşam yemeği (hafta 2 gün balık- 2 gün kırmızı et ve mutlaka bol yeşillikle salata- diğer günler de mevsim sebzeleri pırasa ,ıspanak, brokoli ,karnabahar, bolca yeşil mercimek 😆 (tavukdan tiksindim göremiyorum bile )yemekten bi kaç saat sonra meyve fındık ceviz bazen abur cubur ama kesinlikle 5 tane falan hurma yemeye çalışıyorum 🙈 bebeklerim ikiz erken doğum riskleri var o yüzden biraz abartıyorum farkındayım 🤭