Tumurcuq Mmbk birde bor şeyi desem onuda arasdra bilersen? Kaşar peynir siz bizm dilde hansi pendire deyrsz acaba?😁😁
MrsCakmaktas Tumurcuq o zaman doktor skntili. Size boyu kilosu ve vucut orantisiyla alakali ayrintili bilgi vermesi gerekir. Haftasiyla uyumlu mu? Hafta olarak ileri veya geri mi bunlar cok onemli
Duamucizem Kızlar hareketler nasıl bu haftada 27 oldum bugün o sert tekmeler gitti sanki ufak hareketler var 😣😣
Sudenaz34 Kızlar sıze bisi soylucem bebek kilo alması için ne yemem lazım yada ne yapabilirim biraz bilgiye ihtyacım var 30 +1tam yardımcı olurmusunuz
Handan17 Sinemmdru seker yuklemeyi yaptirmadim 1 hafta onde dedi doktorum 👀 bende yorumlari gorunce endislendim simdi cok mu diye
Sinemmdru Handan17 genetikte olabilir tabi ama doktorunuz normal dediyse bir sorun yoktur bazen şekerdende iri bebek oluyor ya ondan sordum yanlış anlamayın korkmayın ☺️
Mmbk Tumurcuq çeddar pendiri yazıyo canım birdə sana tavsiyem ən çok işə yarayan badem ve fıstık oldu ama badem kavrulmamış olacak
Pembepanterr Atlasozanb 31.5 haftalık benimde kilosu öyle 1430 falan ama göbek çevresi haftasına göre kücük görünüyor nasıl oluyor anlamıyorum
Atlasozanb Pembepanterr bi bilgim yok valla doktor normal dedi bi olumsuz bişey olsa bilgilendirirdi eminim ki 😌