MerveYeilyurtahin tugbacelik açlık sınırı 92 dendi bana. Çok aşırı düşük olmasa da en azından sınır altındasın canım.
MerveYeilyurtahin Kedilianne kaçıncı saat tokluk canım ? 1. saatse yüksek baya sınır 140. 2. saatin tokluğu sınır 130. 187 ciddi yüksek. Ben en fazla 160 gördüm doktor yüksek dedi.
Reyhan82 MerveYeilyurtahin Aysenurkrb benimde Pazartesi dikişi attılar çok şükür şimdilik herşey yolunda 21+5 oldum tuvalet dışında yataktan kalkmıyorum . 24 te eve çıkıp çıkmayacağıma karar verecekler. İnşallah bebeklerimiz sağlıklı olarak zamanında doğacak ben inanıyorum
MerveYeilyurtahin ggzmkrcc 180 olsaydı bizler niye insülin kullanıp diyet yapıyoruz. Bunu doktorun mu söyledi ? Bana açlık 92 1. saat 140 2. Saat 130 diye söyledi doktor. Belki 180 normal insanlarındır. Gebelikte farklı oluyoya.
ggzmkrcc MerveYeilyurtahin hayır sonuç kagıdımda >180 yazıyordu 180 den fazla olmaması lazım demek istedi sanırım. 1. Saat 179 2. Saat 145 cıktı iki tane doktora gösterdim ikisi de diyet dedi sadece. Önümüzdeki ay geldiğinde bi açlık tokluk bakarız dedi
MinikBebegim Bende insulin kullanmaya baslicam aclik sekerim 90 ustu cikio toklukta hep 130 ustu diyet yapiyorum ama cok ac kaliyorum sizler ne yemek yapiyosunuz internetten yemek bulamiyorum yaptiginiz yemek tarifleri varsa yazabilirmisiniz kizlar ☹
Kedilianne MinikBebegim dün mantar yaptım mesela. Bugün domates biber kavurdum. 6 kasik olacak sebze yemekleri. 1 2 tane köfte. Yanında 6 kaşık yoğurt, 1 kepçe çorba veya yoğurt yerine ayran. 1 dilim tam buğday ekmeği.
MerveYeilyurtahin MinikBebegim insülinden korkma canım. Onun sayesinde ufak kaçamaklar yapabiliyoruz. Sadece diyette herşey yasaktı. Şimdi doktor azda olsa at ağzına canının çektiğini diyo. Ben sebzeli bulgur pilavı yapıyorum yazdan yaptığım menemenlikler var organik biber domates onları pişiriyorum. Kuru fasülye nohut çok seviyorum. Artık sebzeler de çıkıyo. Biber patlıcan kabak domatesi kavurup yemeye başlarım. Yeşil fasulye çıktı onu yapıyorum çok zeyntinyağlı. Akşamlarıda muhakkak çorba salata köfte et tavul balık 4 ünden birini kesin yiyorum. Yemeklerdeki diyetten zorlanmıyorum ama sadece abur cubur yemek istiyorum bazen. Bide patates kızartması istiyorum. Onlar zorluyo
MerveYeilyurtahin ggzmkrcc bu değerlere doktorunun sadece diyet demesine çok şaşırdım canım. Çünkü bana göre yüksek değerlerin. Gebelik ilerledikçe şeker dahada artacak diyip insüline başladı doktor. Çünkü diyetle düşmedi benimki. Şimdi insüline rağmen bile anca sınırdayım. Yinede çok fazla düşmedi. Ama tabi ben arada kaçamak yapıyorum 😊
MerveYeilyurtahin Kedilianne dikkat et canım baya yüksek. Bunuda atlatır bizim miniklerimiz. Çok stres yapmamak gerek. Çünkü streste şeker daha da çok artıyo doktor üstüne basa basa öyle dedi ama ister istemes takıyoruz
ggzmkrcc MerveYeilyurtahin belki benim de düşmezse çaresine bakarlar önümüzdeki ay bakalım dedi cunku. İki doktora gösterdim ikisi de gerek görmedi