Kizimmmm SabriyeCan sabahları ilk idrardan sonra yapın. Gün içinde yaparsanız 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakın.
SabriyeCan Kizimmmm merhaba bugünkü yaptığım test bu şekildeydi 🙄🙄 https://i.hizliresim.com/nyGlYN.jpg
Kizimmmm SabriyeCan t çizgisi c ile aynı koyulukta olcak ya da c den daha koyu olcak. İlk yaptığınız testlerde bu kötülüğü yakalayamadiysaniz yapmaya devam edin. Henüz yumurtlama olmamış teste göre daha. Ama akıntınızi da takip edin.
Kizimmmm SabriyeCan geç yumurtluyo olabilirsiniz. Yapmaya devam edin. Ama gün aşırı da değerlendirin.
Didemmmmm SabriyeCan ben geçen ay 25 gün yaptım hiç koyulaşmadı ama adetten sonra yeniden teste başladım 15. Günde t çizgisi koyuluştı. Bence vazgeçmeyin teste devam edin
Tugceecikk Pelin877809 n11 den alıyormgayet güvenilir laboquick marka 3 4 kez siparş verdm ertesi gün geliyor hamilekalmzsm bi daha ki ay yine alcam zaten doğru çıkıyor test doktora gidip takip ettim aynı
SabriyeCan Didemmmmm teşekkür ederim umutlar tükenmemeli 😊😊 benim bugün kanamam olmaya başladı ama sizce neden olabilir 🙄🙄 bilen biri bana yardımcı olabilir mi ? @Kizimmmm
Kizimmmm SabriyeCan kanama derken kahverengi lekelenme şeklindeyse bazen yumurtlarken olabiliyor. Ama kırmızı ise ara kanama yasiyo olabilirsiniz. Bir de öncesi düşük kürtajınz varsa düzen çok bozuluyor.
sinber SabriyeCan c de olan çizgi kadar ve ondan daha koyu olduğunda yumurtlama başlamış oluyor ertesi gün silikleştiğinde çatlamış oluyor canım koyulaşmaya başladığında ve en silik haline gelene kadar değerlendirmen gerekiyor
SabriyeCan sinber yaptıklarım hiç koyulaşmadı ama ben 10 şubatta regl olmuştum 15 Şubatta bitti ve bugün yine kanamam başladı 🙄 neden olabilir sence 😞
SabriyeCan sinber senin 19.02 deki testin koyulaşmış mesela ama benimkiler hep 18.02 de yaptığım test gibiydi😔
DuhaninAnnesi Bus_ak18 kuzum şunlara bi bakar mısın kafam karıştı dün biraz koyuydu hatta aldığım kişi koyulaşmaya başlamış degerlendir demişti. Bugün yaptım dünden daha silik koyulaşması gerekirken siliklesme olması normal mi? Henüz yumurtlama olmamış dimi? 🤔 https://imgyukle.com/i/n2xG5x
Bus_ak18 DuhaninAnnesi kuzum inan ben bunlardan hiç anlamıyorum kaset tipi kullandıgım için yumurtlama vs daha net oluyo. Baktigim kadarıyla ortalar hep çift çizgi çıkmıs koyu hemde bugun yaptıgın silik gibi.
Selenngrr Değişebiliyor hergün sen testi yapmaya devam et benimde böyle oluyor genelde sonra birden koyulaşıyor yumurtlama oluyor kaçırmamak için devam etmek gerekiyor DuhaninAnnesi
DuhaninAnnesi Bus_ak18 dünkü yaptığım baya koyuydu bugün ama c kadar değil bugün daha koyu çıkar diye beklemiştim siliklesti çok kafami karıştırdı 🤔 bilen biri yardımcı olur heralde